Αγαπημένες μου φίλες καλησπέρα. Ελπίζω να είστε καλά και να συνηθίζετε πλέον το γεγονός ότι το καλοκαίρι είναι πολύ κοντά. Αυτή την περίοδο η αλήθεια είναι πως βρισκόμαστε σε μία στυλιστική σύγχυση καθότι όπως έχουμε πει και σε προηγούμενα άρθρα δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε.

Είναι όμως η ώρα να κατεβάσουμε τα καλοκαιρινά μας και να εντάξουμε κάποια από αυτά στο καθημερινό μας ντύσιμο και παράλληλα να ανεβάσουμε τα χειμερινά μας. Εδώ είναι όμως που θέλει προσοχή! Θα πρέπει να προσέξουμε ποια κομμάτια θα αποσύρουμε γιατί αν θα τα χρειαστούμε στα μέσα του καλοκαιριού δεν θα είναι τόσο εύκολο να τα βρούμε, ειδικά όταν αυτή η αναζήτηση θα γίνει 10 λεπτά πριν το ραντεβού μας.

Πάμε λοιπόν να δούμε μερικά tips που θα μας βοηθήσουν σε ένα σωστό ξεκαθάρισμα.

  • Μπορεί το καλοκαίρι να έρχεται, δεν σημαίνει όμως ότι θα χρειαστούμε μόνο τα απολύτως καλοκαιρινά, οπότε φροντίστε να κρατήσετε ζακέτες με μακρύ μανίκι για τα δροσερά βράδια, σίγουρα το αγαπημένο σας τζιν μπουφάν και ίσως και κάποιο λεπτό πανωφόρι ακόμα.
  • Αν έχετε σκοπό να πάτε διακοπές, φροντίστε το από τώρα, ανάλογα με το μέρος και τις καιρικές συνθήκες. Θυμηθείτε άλλωστε ότι στα νησιά πάντα ο αέρας είναι πιο δροσερός.
  • Μην αποσύρετε οτιδήποτε μακρυμάνικο. Σίγουρα ένα όμορφο πουκάμισο έστω και αν είναι από τη χειμερινή σας γκαρνταρόμπα θα μπορεί να συνδυαστεί πολύ όμορφα με ένα σορτσάκι για μία καλοκαιρινή βραδινή έξοδο.
  • Επίσης χρήσιμα θα σας φανούν και τα σακάκια σας που ενδέχεται να σας λύσουν τα χέρια σε μία έξοδο που θα προκύψει.
  • Τέλος, δείτε καλά τα κομμάτια που αποσύρετε γιατί ακόμα και αν δεν το έχετε σκεφτεί, κάποια ίσως να μπορούν να φορεθούν και το καλοκαίρι, όπως τζιν, παντελόνια, φούστες ή φορέματα.

Ελπίζω να σας βοήθησα όσο μπορούσα και φυσικά μπορείτε να συνεχίσετε να μου στέλνετε τις προτάσεις σας στους λογαριασμούς μου.

Ελλαδικό
Η Μικαέλα Παρασκευά ασχολείται ενεργά με τη μόδα. Είναι υπεύθυνη της στήλης μας "Let's fashion it" και δημοσιεύει άρθρο στο Kalamata IN κάθε Παρασκευή.