Πληροφορίες

Για τη γυναίκα που δεν θέλει να περνάει απαρατήρητη, υπάρχει λύση και βρίσκεται στη Φραντζή. Σε ένα κατάστημα ενδυμάτων για γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν χωρίς να το “φωνάζουν”, για γυναίκες που θέλουν να ξέρουν τι παίζει στη μόδα ανά πάσα στιγμή!

Στο “Lefko” θα βρείτε ρούχα που σίγουρα θα σας τραβήξουν τα βλέμματα, θα σας κάνουν να νιώσετε άνετα, θα σας βάλουν μέσα στην μόδα χωρίς να χάνετε το προσσωπικό σας στυλ! Οι νέες παραλαβές είναι συνεχείς και όλον τον χρόνο πραγματοποιούνται εκπτώσεις και προσφορές. Και οι τιμές; Λογικές, σίγουρα θα σας ικανοποιήσουν.

Το “Lefko” προσφέρει επιλογές για καθημερινό, αλλά και πιο βραδινό ντύσιμο. Οι προτάσεις του αφορούν σταθερά ό,τι πιο σύγχρονο, κομψό, αλλά και αρκετά άνετο υπάρχει. Με νεανικά και μοντέρνα κομμάτια, αλλά και κλασικά, κάθε γυναίκα θα βρει αυτό που πραγματικά αναζητά με κομμάτια που είναι λες και δημιουργήθηκαν μόνο για εκείνη.

Η άνοιξη φέτος θα είναι πιο αισιόδοξη, πιο χαρούμενη, πιο ανεβαστική… θα βρούμε ρούχα σε υπέροχα χρώματα και σχέδια της μόδας, άνετα, που θα είναι τέλεια για τις καθημερινές μας βόλτες, αλλά και τις υπόλοιπες δραστηριότητές μας. Για τη γυναίκα που θελει να ξεχωρίζει με άνεση και στυλ.

Χάρτης

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Φραντζή 6, Καλαμάτα

Τηλέφωνο: 2721 096629

facebook

lefko-4

lefko-1

lefko-2

lefko-3

Ελλαδικό