Το κρουαζιερόπλοιο Costa Neoclassica υπό ιταλική σημαία κατέπλευσε για άλλη μια φορά στην Καλαμάτα σήμερα, Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016, το πρωί και θα αποπλεύσει από το λιμάνι της πόλης μας λίγες ώρες αργότερα.

Το σκάφος ήλθε στον λιμένα της πόλης μας από την Ιταλία και συγκεκριμένα από τη Νάπολη, με επιβάτες διαφόρων εθνικοτήτων, τους οποίους υποδέχθηκε αντιπροσωπεία αιρετών και υπαλλήλων του δήμου και τους προσέφερε χάρτες και κάρτες με αξιοθέατα της περιοχής, ενώ τους έδωσε και τουριστικές πληροφορίες.

Οι περισσότεροι από τους τουρίστες περιηγούνται τώρα την Καλαμάτα, είτε με τα πόδια, είτε με αστικό λεωφορείο, είτε με ταξί. Επίσης, ορισμένοι επισκέπτες πήγαν εκδρομή με τουριστικά λεωφορεία στις γύρω περιοχές.

INDEVIN