Τόσο η εξάπλωση του κορονοϊού παγκοσμίως όσο και ο περιορισμός των πτήσεων σε διάφορες χώρες, αλλάζουν και τα πτητικά προγράμματα των αεροπορικών εταιριών. Αλλαγές υπάρχουν και στις πτήσεις του αεροδρομίου Καλαμάτας, με αρκετές να ακυρώνονται, ενώ κανονικά συνεχίζεται η μόνιμη πτήση για Θεσσαλονίκη.
Στο πλαίσιο των ανακοινώσεων του διεθνή αερολιμένα Καλαμάτας “Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου” οι πτήσεις της Aegean στις 20 -21 -22 Μαρτίου, με προορισμό το Ντύσσελντορφ, Μόναχο, Στοκχόλμη καθώς και αυτό της Κοπεγχάγης ακυρώνονται.
Πιο συγκεκριμένα, η πτήση με προορισμό το Ντυσσελντορφ θα ακυρωθεί έως το τέλος του Μαρτίου.
Να σημειωθεί ότι, ο Αερολιμένας λόγω του κορονοϊού και προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία των επιβατών και των εργαζομένων, θα εξετάζει καθημερινά ποιες προσαρμογές στο δίκτυο είναι απαραίτητες και ποια επιχειρησιακά μέτρα πρέπει να ληφθούν.
Δείτε επίσης:
- Πώς να επιλέξετε τον κατάλληλο οίκο ευγηρίας για τον άνθρωπό σας
- Λεμφαδένας Φρουρός: Τι είναι και πότε χρειάζεται η βιοψία του;
- Πρεμιέρα για το 7ο Παιδικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ
- Peloponnese Beer Festival: Επιστρέφει στην Καλαμάτα από τις 31 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου!
- «Ορφέας και Ευρυδίκη» στην Αρχαία Μεσσήνη: Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών τον Ιούλιο στη Μεσσηνία

















