Πήραν την κιθάρα τους, έκατσαν σε κάποιο δωμάτιο του σπιτιού τους και άρχισαν το τραγούδι. Δημοφιλείς καλλιτέχνες μας ψυχαγωγούν τις ημέρες και τις νύχτες της απομόνωσης.

Ποιος είπε οτι η καραντίνα δεν θέλει ψυχαγωγία; Κι αφού δεν μπορούμε να βγούμε και να απολαύσουμε αγαπημένους καλλιτέχνες, λόγω κορονοϊού, καθώς όλες οι μουσικές σκηνές είναι κλειστές, έρχονται εκείνοι σε εμάς, μέσω των social media.

Σπουδαίοι καλλιτέχνες στέλνουν το δικό τους μήνυμα “μένουμε σπίτι” και με μια κιθάρα, χωρίς μικρόφωνα, χωρίς φώτα, χωρίς μπάντες, εμψυχώνουν τους απομονωμένους πολίτες.

“Κάνε κουράγιο καρδιά μου, μην τυχόν και μ’ αρρωστήσεις” τραγουδά η Φωτεινή Βελεσιώτου με την κιθάρα της και υπενθυμίζει: “Ας μείνουμε όλοι στα σπίτια μας, να προστατεύσουμε στους εαυτούς μας μας και τους συνανθρώπους μας”.

Μένουμε σπίτι για το καλό όλων μας… Καλή δύναμη σε όλους!

Δημοσιεύτηκε από Φωτεινή Βελεσιώτου στις Κυριακή, 15 Μαρτίου 2020

Ανάλογη κίνηση και από τον Σωκράτη Μάλαμα.

”Έχουμε δυο τρεις κουβέντες να σας πούμε μαζί με τον Γιάννη Μάλαμα” έγραψε στο Facebook ο αγαπημένος τραγουδοποιός και ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο ο ίδιος τραγουδάει και παίζει κιθάρα ενώ ο γιος του Γιάννης παίζει τουμπερλέκι στο ομώνυμο τραγούδι.

Δυο τρεις κουβέντες Σωκράτης & Γιάννης Μάλαμας

Έχουμε δυο τρεις κουβέντες να σας πούμε μαζί με τον Giannis Malamas ?#sokratismalamas

Δημοσιεύτηκε από Sokratis Malamas / Σωκράτης Μάλαμας στις Κυριακή, 15 Μαρτίου 2020

Η Mαρία Παπαγεωργίου θα τραγουδήσει απόψε στις 9 από το σαλόνι του σπιτιού της και η απευθείας μετάδοσης θα γίνει μέσω facebook. Το ίδιο έκανε και ο Σπύρος Γραμμένος την περασμένη Παρασκευή, που έδωσε ολόκληρη συναυλία από στούντιο ηχογραφήσεων και μεταδόθηκε μέσω Youtube.

Πηγή: news247.gr

Δείτε επίσης:

Ελλαδικό