Στις 21 Αυγούστου και ώρα 21:15 στην Επίδαυρο παρουσιάζεται ο “Προμηθέας Δεσμώτης” του Αισχύλου, ένα ποιητικό αριστούργημα της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Ο Κώστας Φιλίππογλου, μετά τον ευρηματικό Φιλοκτήτη, σκηνοθετεί τον “Προμηθέα Δεσμώτη”, σε νέα μετάφραση του ποιητή Γιώργου Μπλάνα. Ύστερα από δύο επιτυχημένες παραστάσεις στο Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης, η παράσταση ταξιδεύει στην Ελλάδα και έρχεται στις 11 Αυγούστου στην Αρχαία Μεσσήνη.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας παρακάτω για συμμετοχή στην κλήρωση για 2 διπλές προσκλήσεις για την Επίδαυρο στις 21 Αυγούστου

Ο διαγωνισμός έχει ολοκληρωθεί!

Τα στοιχεία σας δεν θα φανούν στο κοινό ούτε στην δήλωση συμμετοχής ούτε θα ανακοινωθούν δημόσια

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση

Τον Προμηθέα ερμηνεύει ο Τάσος Νούσιας, ένας από τους σημαντικότερους ηθοποιούς της γενιάς του, πλαισιωμένος από τους Γεράσιμο Γεννατά (Ήφαιστος και Ωκεανός) την Marlene Kaminsky (Ιώ), τον Δημήτρη Κουρούμπαλη (Κράτος και Ερμής), την Κατερίνα Λούρα και Ίριδα Μάρα (Κορυφαίες Χορού) και πέντε επαγγελματίες χορεύτριες – performers, τις Δέσποινα Λαγουδάκη, Χριστίνα Μπίτου, Νατάσσα Σαραντοπούλου, Πηνελόπη Μωρούτ και Βιβή Μπουτάτη (Χορός).

Λίγα λόγια για το έργο από τον πρωταγωνιστή, Τάσο Νούσια

Την κίνηση έχει αναλάβει η Φρόσω Κορρού και τη μουσική οι Lost Bodies, ενώ τα σκηνικά-κοστούμια υπογράφει ο Kenny MacLellan και τους φωτισμούς ο Νίκος Βλασόπουλος.

Περισσότερα >

Ελλαδικό