Κοντά στην παραλία της Καλαμάτας, σ’ ένα παλιό νεοκλασικό, πέτρινο, κτήριο του 19ου αιώνα που ανακαινίστηκε πρόσφατα, θα συναντήσετε τον «Ιβίσκο», μια εναλλακτική πρόταση τόσο για τη διαμονή σας, όσο για τις στιγμές που θέλετε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας ένα ποτό ή φαγητό. Το στοιχείο της πέτρας και του ξύλου που επικρατεί και η διακόσμηση με τα παραδοσιακά έπιπλα, είναι τα στοιχεία εκείνα που καθιστούν το ξενοδοχείο ιδιαίτερο και δίνουν την αίσθηση ενός ταξιδιού στο χρόνο, μιας επιστροφής στο χθες.

Το ξενοδοχείο αποτελείται από επτά δωμάτια που ακολουθούν την ανάλογη αισθητική γραφικού τύπου με το παράθυρό τους να βλέπει στην όμορφη αυλή του εστιατορίου. Η άψογη εξυπηρέτηση και το φιλικό περιβάλλον προσθέτουν σ’ όλο αυτό το σκηνικό μια ακόμα ευχάριστη νότα, καθώς οι υπεύθυνοι θέτουν σε προτεραιότητα την ικανοποίηση των πελατών τους και την ανάμνηση μιας ξεχωριστής εμπειρίας στις ολιγοήμερες διακοπές τους.

Περιηγηθείτε στον χώρο του εστιατορίου του “Ιβίσκου”:

Μετακινηθείτε με τον κέρσορα του ποντικιού σας στον χώρο

Το ίδιο συμβαίνει με το ομώνυμο εστιατόριο – κοκτέιλ μπαρ, το οποίο προσφέρεται τόσο για τους ντόπιους, όσο και για τους τουρίστες που ψάχνουν μία ξεχωριστή επιλογή για την έξοδό τους. Στην επίσκεψή σας εκεί θα έχετε την ευκαρία να γευτείτε δροσερά κοκτέιλ και να δοκιμάσετε μοναδικές γεύσεις μεσογειακής κουζίνας, φτιαγμένες με ελληνικά τοπικά προϊόντα και φυσικά με πολλή φαντασία.

ibiscos-hotel-restaurant-bar-2

Μια ιδανική ευκαρία, λοιπόν, για απόδραση από την καθημερινότητα σας περιμένει στον «Ιβίσκο», εκεί που το παλιό συναντάει το καινούριο και το κλασικό μπλέκεται με το μοντέρνο.

Τέλος, κλείνουμε με ένα σύντομο βίντεο του “Ιβίσκου”, στο οποίο φαίνονται οι χώροι του ξενοδοχείου, αλλά και το εστιατόριο και cocktail bar, που βρίσκεται στην αυλή του κτηρίου:

Δείτε περισσότερα για το Ibiscos Hotel – Restaurant bar >

Ελλαδικό
Panos Iliopoulos
Ο Πάνος Ηλιόπουλος, με σπουδές στο τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, έχει γράψει άρθρα διαφόρων θεμάτων για το Kalamata IN.