Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση της πρώτης Γαστρονομικής Βραδιάς στις 6 Ιουνίου από τη σχολή μαγειρικής του ΙΙΕΚ Ορίζων, σε συνεργασία με την “Gefsis Team”, στο Εστιατόριο “Κεντρικόν”, διοργανώνεται σήμερα, 28 Ιουνίου, αντίστοιχο event, στο οποίο θα παρουσιαστούν αυθεντικές μεσσηνιακές συνταγές από τους σπουδαστές της σχολής, με την καθοδήγηση των τριών έμπειρων chef της ομάδας Γαστρονομίας.

Το ιδιαίτερο και εντυπωσικό σημείο της διοργάνωσης είναι το γεγονός ότι τα “πιάτα” θα παρασκευάζονται μπροστά στο κοινό και στη συνέχεια θα μοιράζονται στους παρευρισκόμενους για δοκιμή (Degustation). Τα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι εξ ολοκλήρου μεσσηνικά, όπως και οι συνταγές που θα παρουσιαστούν.

Η βραδιά αυτή διοργανώνται με αφορμή το τέλος της εκπαιδευτικής χρονιάς για τους σπουδαστές του ΙΙΕΚ Ορίζων και δίνει μία ευκαιρία στους τελευταίους να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, πριν την έναρξη της πρακτικής τους άσκησης ως μάγειρες σε μεγάλα και απαιτητικά ξενοδοχεία της περιοχής.

Η καθοδήγηση από τους τρεις νέους αλλά έμπειρους chef της νεοσύστατης ομάδας μεσσηνιακής γαστρονομίας “Gefsis Team”, τον Executive Chef του Langley Resort Πάρη Κωστόπουλο και τους καδηγητές του ΙΙΕΚ Ορίζων Πέτρο Βρυώνη και Κωνσταντίνο Βασιλειάδη, αποτελεί εγγύηση για μία ιδανική γαστρονομική βραδιά.

Το event θα ξεκινήσει στις 21:30 και θα πραγματοποιηθεί στο Εστιατόριο “Κεντρικόν”, πρώην Αναψυκτήριο, πίσω από το Δημαρχείο της πόλης.

 

Εστιατόριο “Κεντρικόν”

360-kentrikon

Πατήστε την εικόνα για να δείτε το χώρο πραγματοποίησης της εκδήλωσης

Εάν χρησιμοποιείτε κινητό ή tablet πατήστε εδώ

 

Ελλαδικό