Πληροφορίες

Στο Ιστορικό Κέντρο της Καλαμάτας, στην πλατεία Όθωνος, υπάρχει ένα αυθεντικό κεμπαπτζίδικο, όπως όλοι το έχουμε στο μυαλό μας, ο “Μαχαραγιάς”. Όσοι, βέβαια, δεν το γνωρίζουμε ακριβώς, νομίζουμε ότι ήρθε η ώρα να μάθουμε και φυσικά να το… γευτούμε.

maharagias-kalamata-1

Στον χώρο του επικρατεί το παραδοσιακό στοιχείο με ιδιαίτερες πινελιές, όπως οι επιγραφές με διάφορους στίχους που υπάρχουν στον τοίχο αλλά και τα αποξηραμένα σουτζούκια και παστουρμάδες, διακοσμητικές πινελιές που δίνουν μια ιδέα στον πελάτη για το τι μπορεί να δοκιμάσει.

maharagias-kalamata-2

Υπό τους ήχους του μπουζουκιού μπορείτε να γευτείτε αυθεντικές πολίτικες συνταγές, όπως κεμπάπ πολίτικο, σουτζούκι, παστουρμά, χοιρινό, κοτόπουλο και πολλές άλλες γευστικές επιλογές. Στον Μαχαραγιά όλα είναι φρέσκα. Λιώνουν στο στόμα σου. Το τι θα προτιμήσετε είναι δικό σας θέμα. Αξίζει, βέβαια, να τα δοκιμάσετε όλα αφού τα πάντα είναι χειροποίητα και ψήνονται εκείνη τη στιγμή. Άλλωστε, “όποιος ξέρει να τρώει, ξέρει και να περιμένει”. Το σίγουρο είναι πως ο “Μαχαραγιάς” θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στη γεύση.

Χάρτης

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Σπάρτης 55, Καλαμάτα

Τηλέφωνο: 2721 028088

facebook 

maharagias-kalamata-6

maharagias-kalamata-5

maharagias-kalamata-4

maharagias-kalamata-3

Ελλαδικό