Τι θα λέγατε για μία ολονυχτία γεμάτη ψώνια, διασκέδαση και πολιτισμό; Τι θα λέγατε για ένα βράδυ όπου τα καταστήματα θα έμεναν ανοιχτά μέχρι το πρωί, και μάλιστα με μεγάλες εκπτώσεις, οι χώροι στάθμευσης θα είναι ελεύθεροι, θα στήνονται πάγκοι με προϊόντα σε πεζοδρόμια και πλατείες και συγχρόνως, θα διεξάγονται πολιτιστικές εκδηλώσεις; Όλα αυτά θα γίνουν στην Καλαμάτα τη νύχτα του Σαββάτου 31 Αυγούστου προς Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, κάτι που αναμένεται να τονώσει την αγορά της πόλης και να προσεγγίσει επισκέπτες και τουρίστες, αφού η κίνηση αυτή έχει ήδη γίνει γνωστή όχι μόνο στην πόλη μας, αλλά και εκτός αυτής.

Η “Νύχτα Εμπορίου και Πολιτισμού”, για την οποία γίνεται λόγος, θα αποτελέσει μία ιδανική ευκαιρία για ψώνια σε χαμηλές τιμές, με «εκπτώσεις στις εκπτώσεις», όπως ακόμη και μία αφορμή για διασκέδαση και ψηχαγωγία, με τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Ιστορικό Κέντρο, τον πεζόδρομο της Αριστομένους και την κεντρική πλατεία.

Η κίνηση αυτή αποτελεί πρωτοβουλία του δημάρχου της πόλης Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος επεσήμανε «Σκοπός είναι να έλθει κόσμος στην Καλαμάτα και να βοηθήσουμε τους επαγγελματίες, αλλά και να πλαισιώσουμε τη δράση αυτή με πολιτιστικές εκδηλώσεις».

Περιμένουμε μία ξεχωριστή νύχτα στις 31 Αυγούστου, ένα Σαββατόβραδο στο οποίο η Καλαμάτα θα αποχαιρετίσει με τον καλύτερο τρόπο το φετινό καλοκαίρι. Περιμένουμε μία νύχτα όπου θα βολτάρουν, θα διασκεδάσουν και θα ψωνίσουν όχι μόνο Καλαματιανοί, αλλά και επισκέπτες, δημιουργώντας ένα πρωτόγνωρο σκηνικό – θα τολμήσουμε να πούμε – για τα ελληνικά δεδομένα!

Ελλαδικό
Παύλος Παύλου
Ο Παύλος Παύλου είναι απόφοιτος του Πολιτικού τμήματος της Νομικής Αθηνών, με επιπλέον σπουδές στον Τουρισμό. είναι εμπνευστής του Kalamata IN και γράφει άρθρα ποικίλης θεματολογίας.