Το Κάρδαμο ξεκίνησε το “ταξίδι” του το 2010 στο ιστορικό κέντρο της πόλης, σε έναν μικρό αλλά φιλόξενο και ξεχωριστό χώρο. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας του ξεχώρισε, κάτι που οδήγησε στο επόμενο βήμα του, τη μεταφορά του στο κέντρο της πόλης, σε μεγαλύτερο χώρο, με εμφανώς περισσότερες απαιτήσεις!
Ο Σπύρος Κομπογιαννίτης και η ομάδα του κατάφεραν να κάνουν το Κάρδαμο σημείο αναφοράς για τη γαστρονομία της πόλης, αναδεικνύοντας τοπικές γεύσεις… φτιαγμένες αλλιώς! Άψογη εξυπηρέτηση, ωραίο φαγητό και ζεστός χώρος αποτελούν τα βασικά συστατικά για την επιτυχία ενός εστιατορίου. Όταν στο παραπάνω παζλ προστίθενται η συνέπεια και η συνέχεια, τότε το επίπεδο… ανεβαίνει!
Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε μία συνηθισμένη ημέρα στο Κάρδαμο:
Δείτε περισσότερα για το Κάρδαμο στο www.kardamo.gr
Δείτε επίσης
Εκείνη κι Εκείνος: Μία βάρδια στο Κάρδαμο
Ας γνωρίσουμε τα αδέρφια Κομπογιαννίτη
Προβολή της Μεσσηνίας και της διατροφής της σε εκπομπή του ΣΚΑΪ