Τα Βίκος Street Relays ξεκινούν το 2015 την περιήγησή τους στην Ελλάδα από την παραλία της Καλαμάτας την Κυριακή 1 Μαρτίου. Και όπως τόνισε στην παρουσίαση των πρώτων σκυταλοδρομιών τρεξίματος για το 2015 ο συντονιστής της εκδήλωσης Νίκος Τσώνης: “είναι ένα αθλητικό γεγονός που ενώνει την πόλη και που αγκάλιασε και στηρίζει σύσσωμος ο επιχειρηματικός – και όχι μόνο – κόσμος”.

Με τα Καλαμάτα Βίκος Relays που τελούν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η πρωτεύουσα της Μεσσηνίας κάνει ένα μεγάλο άνοιγμα στον αθλητικό τουρισμό και αυτό είναι το ξεκάθαρο μήνυμα που με απόλυτη αρμονία τόνισαν όλοι οι συνεργαζόμενοι φορείς και οι ξενοδόχοι της περιοχής που παίρνουν πρώτοι την σκυτάλη.

Χρηστικές οδηγίες πριν την εκκίνηση στα Καλαμάτα Βίκος Relays

Λίγες ώρες απέμειναν πριν την εκκίνηση των πρώτων Βίκος Relays για το 2015, που θα γίνουν στην Καλαμάτα. Παρατίθενται όλες τις τελευταίες χρηστικές πληροφορίες για όσους έχουν δηλώσει συμμετοχή, αλλά και για όσους θέλουν να τρέξουν αύριο και δεν το έχουν κάνει ακόμη.

  • Οι εγγραφές για τα Καλαμάτα Βίκος Relays συνεχίζονται μέχρι σήμερα (28/2) μέχρι τις 16:00 στο κατάστημα αθλητικών ειδών COSMOS στην πλατεία της Καλαμάτας.
  • Εγγραφές θα γίνονται σήμερα και στο Elite City Resort σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της διοργάνωσης από τις 16:00 έως τις 21:00. Από εκεί θα μπορεί ο κόσμος που έχει εγγραφεί, να παραλαμβάνει και τα bib numbers, επιβεβαιώνοντας την εγγραφή του.
  • Οι αγώνες για τα μικρά παιδιά (Kids Relays) ξεκινούν στις 10.30, οπότε το ραντεβού δίνεται μισή ώρα πριν, στις 10.00 το πρωί της Κυριακής (1/3) έξω από τον χώρο του Elite City Resort.
  • Είναι πολύ σημαντικό οι συμμετέχοντες και οι συνοδοί να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στα πάρκινγκ του Filoxenia και του Horizon Blu, γιατί αναμένεται πληθώρα κόσμου και έτσι θα αποφευχθεί η όποια σύγχυση.

«Τρέχουμε για το ΚΕΦΙΑΠ»

Το Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) Καλαμάτας θα είναι ο οργανισμός που θα στηριχθεί μέσα από τα Βίκος Relays στον πρώτο αγώνα του 2015.

Η διοικητική υπεύθυνη του ΚΕΦΙΑΠ, Ιωάννα Καραμήτρη τόνισε: “Πάνω από 100 διανοητικά και κινητικά ανάπηροι επισκέπτονται τον Φορέα και απασχολούνται δημιουργικά. Εμείς θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την πρωτοβουλία αυτή και θα στηρίξουμε με κάθε τρόπο τα Βίκος Relays”.

Η επιστημονικά υπεύθυνη του ΚΕΦΙΑΠ, Χριστίνα Μακρίδη επεσήμανε: “Συγχαρητήρια για την διοργάνωση και το πνεύμα αλληλεγγύης που πρεσβεύει. Θέλω να καλέσω όλους τους Καλαματιάνους να συμμετέχουν και να στηρίξουν τα Βίκος Relays”.

Elladiko