Πληροφορίες

Με εμπειρία 60 και πλέον χρόνων και βασικό γνώμονα την ποιότητα, το κοσμηματοπωλείο “Jewelrybox Κανελλόπουλος” προσφέρει μεγάλη ποικιλία κοσμημάτων, ρολογιών αλλά και ειδών για γάμο και βάπτιση.

Στον πιο κεντρικό πεζόδρομο της Καλαμάτας, σε ένα φιλικό χώρο θα βρείτε το κοσμηματοπωλείο “Jewelrybox Κανελλόπουλος”. Λειτουργεί από το 1960 και εξειδικεύεται στην τεχνική κάλυψη και στις επιδιορθώσεις κοσμημάτων.

Είναι γεγονός πως κάθε γυναίκα λατρεύει τα κοσμήματα και πως όσα κι αν έχει δεν είναι ποτέ αρκετά. Αλλά και ένας άνδρας με γούστο ψάχνει πάντα το ρολόι ή το αξεσουάρ που θα τον κάνει να ξεχωρίζει! Στο “Jewelrybox Κανελλόπουλος” μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα κοσμημάτων και ρολογιών αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει και ολοκληρώνει το δικό σας στυλ.

Είτε αγαπάτε το κλασικό και διαχρονικό, είτε είστε λάτρης του μοντέρνου, εδώ θα βρείτε κομμάτια που ξεχωρίζουν για την κορυφαία ποιότητα και την έμφαση στη μοναδικότητα. Στο κοσμηματοπωλείο “Jewelrybox Κανελλόπουλος” μπορείτε να βρείτε, μεταξύ άλλων, αποκλειστικά ανδρικό ή γυναικείο ρολόι Cover και Ledom.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Αριστομένους 22, Καλαμάτα

Τηλέφωνο: 27210 23178

E-mail: jewelryboxgr@gmail.com

www.jewelrybox.gr

Facebook

Instagram

Χάρτης

Φωτογραφίες

Ελλαδικό