Η γιορτινή περίοδος είναι η καλύτερη αφορμή για στιγμές με τους αγαπημένους μας. Αν σκοπεύετε να καθίσετε κάποιο από τα γιορτινά βράδια στο σπίτι, έχουμε τις καλύτερες προτάσεις για *cocooning με την παρέα, τα παιδιά σας ή τον σύντροφό σας!

*Cocooning ονομάζεται η διαδικασία του να μείνεις στο σπίτι σου και να βρεις χαλαρούς και ξεκούραστους τρόπους για να περάσεις καλά.

Το σωστό cocooning λοιπόν, χρειάζεται καλή διάθεση, επιτραπέζια παιχνίδια, φαγητό και τα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Επιτραπέζια παιχνίδια

Μια από τις καλύτερες επιλογές (ειδικά εάν έχετε και παιδιά) είναι ο μαραθώνιος με επιτραπέζια παιχνίδια. Από την κλασική Monopoly έως το Scrabble, και από το tichu έως το «παραδοσιακό» τάβλι, οι επιλογές αμέτρητες! Άλλωστε, είναι ένας από τους πιο fun τρόπους για να περάσετε το χρόνο σας και να έρθετε πιο κοντά με τους δικούς σας!

Ταινίες

Χειμώνας, κρύο και η περίοδος των Χριστουγεννιάτικων διακοπών είναι η καλύτερη για ταινία! Πάρτε λοιπόν μια ζεστή κουβερτούλα, ποπ-κορν, καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και πατήστε το «Play».

Φαγητό

Ώρα για να βάλετε τη φαντασία σας να… δουλέψει! Επιλέξτε είτε να φτιάξετε ή να παραγγείλετε φαγητά που σας αρέσουν και ας ξεφεύγουν από το πρόγραμμα της υγιεινής διατροφής, όπως σουβλάκια, πίτσα ή μακαρονάδα!

Αν, λοιπόν, αναζητείτε μερικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας, το cocooning φαίνεται πως αποτελεί μια πολύ καλή λύση…Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!

Ελλαδικό