Η παράσταση “Οι Συμπέθεροι από τα Τίρανα” των Θανάση Παπαθανασίου – Μιχάλη Ρέππα, η νέα θεατρική παραγωγή της “Θεατρικής Διαδρομής” σε σκηνοθεσία Όλγας Αλεξανδροπούλου θα ανεβαίνει μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου 2020 (εκτός Δευτέρας) στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας στις 21:00.

Πρόκειται για μία ξεκαρδιστική κωμωδία που πραγματεύεται σύγχρονα, αλλά και διαχρονικά ζητήματα, όπως ο ρατσισμός, ο έρωτας, οι κοινωνικές σχέσεις, η διαπλοκή και ο πολιτικός αμοραλισμός.

Το έργο θα παίζεται από 7 έως 23 Φεβρουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας (εκτός Δευτέρας) στις 9 μ.μ.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία-Σκηνικά-Μουσική επιμέλεια-Κοστούμια: Όλγα Αλεξανδροπούλου
Φωτισμοί: Λεωνίδας Παπαδόπουλος
Βοηθός σκηνοθέτη: Εύα Βλασταρίδη
Φωτογραφίες: Νικήτας Κώτσιαρης
Βίντεο: Λεωνίδας Παπαδόπουλος
Φροντιστήριο: Τζένη Αραπάκη
Αφίσα: Όλγα Αλεξανδροπούλου – Ηλίας Παρθένιος
Ήχος: Γιάννης Γιάνναρος
Φωτιστής– Ηλεκρολόγος: Γιώργος Λαππέας
Τεχνικοί σκηνικών: Νίκος Κολόζης – Γιάννης Κυριακόπουλος – Άκης Κουρμπέτης.

Συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά οι ερασιτέχνες ηθοποιοί:
Αναγνωστοπούλου Ελένη, Θεοδουλίδη Πέγκυ, Καϊκης Στράτης, Καραμπέτσος Παναγιώτης, Κολόζης Νίκος, Παρθένιος Ηλίας, Ρούπα Χριστιάνα, Σοφρωνά Μαρία, Χατζηγιαννόπουλος Νίκος.

Κρατήσεις θέσεων 27210-87902 και 6945984608

“Θεατρική Διαδρομή”
Η “Θεατρική Διαδρομή” είναι μια ερασιτεχνική θεατρική ομάδα που ιδρύθηκε στην Καλαμάτα το 1994 από επτά-οκτώ άτομα και μέχρι σήμερα έχει ανεβάσει πολλά έργα, ενώ παρουσίασε δείγματα της δουλειάς της και σε πολλές άλλες εκδηλώσεις. Συμμετείχε σε πανελλήνια φεστιβάλ θεάτρου (Ιθάκης, Καρδίτσας, Βέροιας) και απέσπασε αρκετά βραβεία (ερμηνείας ερασιτεχνών ηθοποιών του σχήματος, καλύτερης παράστασης, σκηνοθεσίας, μουσικής, σκηνογραφίας), όπως και άλλες διακρίσεις. Από το σανίδι της έχουν περάσει πολλοί ηθοποιοί, όλοι ερασιτέχνες, και τις παραστάσεις της έχουν παρακολουθήσει, αρκετές χιλιάδες θεατές.

Ελλαδικό