Η Καλαμάτα έχει φορέσει τα γιορτινά της για τα φετινά Χριστούγεννα. Λαμπάκια, στολίδια και χριστουγεννιάτικα δέντρα έχουν τοποθετηθεί σε όλη σχεδόν την πόλη!

Μπορεί την παράσταση να έχει κλέψει η κεντρική πλατεία με το μεγάλο δέντρο και τα σπιτάκια, αλλά και η παραλία έχει μπει σε γιορτινή ατμόσφαιρα… έστω και λίγο!

Στον σιδηροδρομικό σταθμό έχει στηθεί ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο χωριό με παγοδρόμιο και παιχνίδια για τα παιδιά. Εκεί, ο Αϊ-Βασίλης στο εργαστήρι του υποδέχεται τους μικρούς του φίλους και συνομιλεί μαζί τους, φωτογραφίζεται και τους προετοιμάζει τα δώρα τους!

Φέτος, για πρώτη φορά, είδαμε στολισμένη ακόμη και την Κεντρική Αγορά Καλαμάτας! Χριστουγεννιάτικο δέντρο στολίστηκε στην είσοδο της αγοράς… ακόμη και Άγιος Βασίλης κάνει βόλτα κατά τις γιορτινές ημέρες τα Σάββατα για τους μικρούς επισκέπτες!

Φυσικά, αφήνουμε για το τέλος το εντυπωσιακότερο σημείο της πόλης… το κέντρο! Από την πλατεία μέχρι τον πεζόδρομο της Αριστομένους και το ιστορικό κέντρο, τα λαμπάκια κλέβουν την προσοχή του κόσμου και τα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια και το στολισμένο δέντρο εντυπωσιάζει τα μικρά αλλά και τα μεγάλα παιδιά!

Ελλαδικό