Με σύμμαχο τον καιρό, με πολύ κόσμο κάθε ηλικίας και κέφι, κορυφώθηκε το 7ο Καλαματιανό Καρναβάλι. Η μεγάλη παρέλαση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, δείχνοντας ότι το καλαματιανό καρναβάλι ήρθε για να… μείνει!

Τα μέλη των πληρωμάτων φόρεσαν τις στολές τους, διασκέδασαν και χόρεψαν σε καρναβαλικούς ρυθμούς, δίνοντας καρναβαλικό παλμό στην πόλη. Η παρέλαση ξεκίνησε από τον προαύλιο χώρο της Υπαπαντής με τα γκρουπ να διασχίζουν, τραγουδώντας και χορεύοντας το Ιστορικό Κέντρο και στη συνέχεια την Αριστομένους και να καταλήγουν τελικά στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου.

Ο παρουσιαστής, Χρήστος Φερεντίνος, έδωσε τον ρυθμό και το κέφι που άρμοζε στην συγκεκριμένη διοργάνωση. Το ίδιο και η συναυλία με τους Onirama, η οποία κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό της Καλαμάτας και τους καρναβαλιστές.

Δείτε παρακάτω ένα φωτογραφικό ρεπορτάζ από τη μεγάλη παρέλαση του 7ου Καλαματιανού Καρναβαλιού. Το ραντεβού ανανεώθηκε για του χρόνου και το 8ο Καλαματιανό Καρναβάλι…

Ελλαδικό
Παύλος Παύλου
Ο Παύλος Παύλου είναι απόφοιτος του Πολιτικού τμήματος της Νομικής Αθηνών, με επιπλέον σπουδές στον Τουρισμό. είναι εμπνευστής του Kalamata IN και γράφει άρθρα ποικίλης θεματολογίας.