Την παράσταση “Ο Βαφτιστικός” του Θεόφραστου Σακελλαρίδη σε σκηνοθεσία Βενετσάνου Μπαλόπουλου ανεβάζει το Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Με 47 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα, το ΜΕΘ παρουσιάζει τη νέα του παραγωγή από τις 11/1 έως τις 15/1 και από τις 17/1 έως τις 21/1, καθημερινές στις 21:15 και Σάββατο και Κυριακή στις 20:00.

Λίγα λόγια για το έργο…

Η οπερέτα “Ο Βαφτιστικός” (1918) του Θεόφραστου Σακελλαρίδη υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στο χώρο του ελληνικού ελαφρού μουσικού θεάτρου. Ο “Βαφτιστικός” είναι ένα κείμενο το οποίο συνδυάζει την ενδιαφέρουσα πλοκή με συνεχείς απρόσμενες εξελίξεις κωμικού χαρακτήρα με μία εύληπτη μουσική επένδυση.

Μία αρχικά προγραμματισμένη πλαστοπροσωπία για ερωτικούς λόγους, εξελίσσεται απροσδόκητα σε πολλαπλά επίπεδα, λόγω διαβολικών συμπτώσεων.

Το Μεσσηνιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο με 25 ηθοποιούς επί σκηνής καλωσορίζει τη νέα χρονιά με ένα έργο γεμάτο ζωή, βγαλμένο από την ίδια τη ζωή, με σκοπό να προσφέρει όμορφες στιγμές γεμάτες ανεμελιά και χαμόγελο. Για κρατήσεις θέσεων καλέστε στο 6909085939.

Ελλαδικό