Το Θεατρικό Σχήμα Συν Ένα-Μιχάλης Τούμπουρος συνεχίζει με πολύ κέφι τις πρόβες, για το ανέβασμα της χειμερινής του παραγωγής “Η Παγίδα”, η οποία πρόκειται να ανέβει από 28 Οκτωβρίου έως 19 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, σε σκηνοθεσία Πάνου Ηλιόπουλου.

Το έργο του γνωστού Γάλλου ηθοποιού, κινηματογραφικού σκηνοθέτη και συγγραφέα αστυνομικών ιστοριών μυστηρίου Ρομπέρ Τομά, «μαέστρου» στην ανατομία της ανθρώπινης φύσης, η οποία στους ήρωές του ρέπει προς παραβατικές συμπεριφορές.

Ένα καλοστημένο ταξίδι μυστηρίου πλούσιο σε ένταση, δράση, συναισθήματα και χιούμορ, που διακωμωδεί καταστάσεις. Σκληρό και ταυτοχρόνως τρυφερό, ακραίο και γοητευτικό, προκαλεί στο θεατή γέλιο και προβληματισμό, μπερδεύοντας τη λογική με τη φαντασία, την αλήθεια με το ψέμα, τον αθώο με τον ένοχο μέχρι στην κυριολεξία τις τελευταίες ατάκες, εξερευνώντας αριστοτεχνικά τις πλευρές της ανθρώπινης κοινωνίας.

Οι παραστάσεις του σχήματος θα δοθούν από 28 Οκτωβρίου έως 19 Νοεμβρίου (εκτός Δευτέρας, Τρίτης & Τετάρτης) στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, σε σκηνοθεσία Πάνου Ηλιόπουλου.

Τη μετάφραση του έργου έχει κάνει ο Αντώνης Γαλέος. Η πρωτότυπη μουσική είναι του Ανδρέα Καρασπήλιου, ενώ η μουσική επιμέλεια των Πάνου Ηλιόπουλου και Ανδρέα Καρασπήλιου. Οι χορογραφίες της Μαρίας Λαδά και τα κοστούμια της Αγγελικής Σάμπαλη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά οι ερασιτέχνες /ιδες ηθοποιοί:

Μάρω Γιαμαρέλου, Δήμητρα Διακουμέα, Γιάννης Καλαντζής, Αρμάν Καραπετιάν, Λευτέρης Καρμοίρης, Μαρία Λαδά, Αλεξάνδρα Λυμπεροπούλου, Ελπίδα Μελιγαλιώτη, Έφη Μπετιχαβά, Χαρούλα Νίκου, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Μιμίκα Τάσση, Λαμπρινή Τζουνίδου, Γιούλη Χρονοπούλου.

Η τιμή γενικής εισόδου είναι 12€, ενώ θα διατίθεται και μειωμένο εισιτήριο 10€ για μαθητές, φοιτητές, πολύτεκνους, με την επίδειξη σχετικού αποδεικτικού και ΑΜΕΑ.

Από την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου οι πρόβες θα γίνονται τις καθημερινές, κάθε απόγευμα μέχρι την πρεμιέρα, από τις 18:00 έως τις 20:00, προπώληση και κρατήσεις, στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου.

Για κρατήσεις επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα 6934009269 & 6948202516.

Ελλαδικό