Το 9ο Πανελλήνιο και 8ο Πανευρωπαϊκό Επιστημονικό και Επαγγελματικό Νοσηλευτικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 19 και 22 Μαΐου 2016 στην Καλαμάτα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Elite City Resort, από την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος.

Το συγκεκριμένο συνέδριο πραγματοποιείται κάθε χρόνο και είναι ένας θεσμός πλέον στον χώρο της υγείας, φέρνοντας κοντά τους Νοσηλευτές και τους Επαγγελματίες υγείας για να αναδείξει την κλινική και επιστημονική εργασία που συντελείται σε Πανελλαδικό και Πανευρωπαϊκό επίπεδο, να δώσει μια μοναδική ευκαιρία για επιμόρφωση σε νέες πρακτικές και να παρουσιάσει τις εξελίξεις που αφορούν στον χώρο της νοσηλευτικής και της υγείας.

Σκοπός του φετινού συνεδρίου, όπως αναφέρει η  Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος, είναι να αφυπνίσει, να ενημερώσει, να διεγείρει τη σκέψη, να προκαλέσει τον διάλογο, να διευκολύνει την εξαγωγή συμπερασμάτων και να καταδείξει τη διαφορετικότητα, που οφείλεται στη φύση των υπηρεσιών που παρέχουν. Αλλά κυρίως να τονώσει το φρόνημα και την αυτοεκτίμηση όλων των νοσηλευτών, αναδεικνύοντας την επιστημοσύνη, τις γνώσεις και τις δεξιότητες, καθώς και τον επιτελικό και αναντικατάστατο ρόλο των νοσηλευτών σε οποιαδήποτε μονάδα υγείας και αν υπηρετούν.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί μία σειρά από διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια, ελεύθερες ανακοινώσεις, κλινικά φροντιστήρια και φυσικά βραβεύσεις των καλύτερων εργασιών.

Περισσότερες πληροφορίες: enne.gr

Ελλαδικό