Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για το 5ο Καλαματιανό Καρναβάλι με τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 14:30, στην οποία αναμένεται μεγάλη συμμετοχή του κοινού.

Οι παρελαύνοντες θα ξεκινήσουν από τον αύλειο χώρο της Υπαπαντής και θα καταλήξουν, διασχίζοντας τον πεζόδρομο της Αριστομένους, στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου. Τη μεγάλη παρέλαση του 5ου Καλαματιανού Καρναβαλιού θα παρουσιάσει ο Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος θα υποδέχεται τα πληρώματα που θα φθάνουν στην πλατεία. Μετά τη λήξη της παρέλασης θα ακολουθήσει συναυλία με τους Μύρωνα Στρατή, Ησαΐα Ματιάμπα και Ήβη Αδάμου.

Σε συνέντευξή Τύπου, που δόθηκε την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2017, ο Πρόεδρος της Καρναβαλικής Επιτροπής, Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Γιαννόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίηση για τη μέχρι τώρα εξέλιξη του Καρναβαλιού και τη συμμετοχή σε αυτό 33 πληρωμάτων, ενώ ανέφερε ότι, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, φαίνεται πως ο καιρός θα είναι σύμμαχος την Κυριακή.

Να σημειωθεί, επίσης, ότι το βράδυ Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου 2017 και με ώρα 22:00, θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Elite και στο συνεδριακό του κέντρο, το μεγάλο πάρτι του Καρναβαλιού, με τίτλο: “Disco Party Barbarella”. Η είσοδος έχει αντίτιμο 6 ευρώ για ενήλικες με ποτό και 3 ευρώ για παιδιά με αναψυκτικό.

Μεσσηνία χωρίς αδέσποτα