Μπορεί να είναι σχετικά νωρίς για να κάνουμε λόγο για Χριστούγεννα, γιορτές και χριστουγεννιάτικα σκηνικά αλλά, αν το σκεφτούμε λίγο καλύτερα και σίγουρα λίγο πιο… παιδικά, ο ένας μήνας και κάτι που απομένει μέχρι την περίοδο των γιορτών, δεν απέχει τελικά και τόσο πολύ, με κάποιους να μετρούν ήδη αντίστροφα και να περιμένουν πως και πως τις χριστουγεννιάτικες ημέρες και το εορταστικό κλίμα της πόλης.

Στο πλαίσιο αυτό ακριβώς, είπαμε να κάνουμε μια μικρή ανασκόπηση στα προηγούμενα Χριστούγεννα και να θυμηθούμε τη στολισμένη πόλη, ανυπομονώντας να έρθουν οι ημέρες που που θα τη δούμε και πάλι έτσι στολισμένη και… χριστουγεννιάτικη.

Η Καλαμάτα «φοράει» κάθε χρόνο τα γιορτινά της βάζοντας στο χριστουγεννιάτικο πλάνο όλη την πόλη, πλατεία, λιμάνι, παραλία, ιστορικό κέντρο, με το χριστουγεννιάτικο χωριό των τελευταίων ετών στο Σιδηροδρομικό Σταθμό, να κλέβει τις εντυπώσεις.

Έτσι, λοιπόν, ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε φωτογραφίες της Καλαμάτας από τα προηγούμενα χρόνια που, φυσικά, ανυπομονούμε να τραβήξουμε πάλι…

xristougenna-kalamata-xwrio-agiou-vasili-2016-18

Ελλαδικό