Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα η Καλαμάτα γιόρτασε την πολιούχο της, Παναγία Υπαπαντή, στον ομώνυμο μητροπολιτικό ναό. Για ακόμη μια χρονιά πλήθος προσκυνητών από όλη την Ελλάδα κατέφθασε στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα για να προσκυνήσουν την εικόνα της Παναγίας της Υπαπαντής.

Με μια γρήγορη αναζήτηση, μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας. Συνεχίζοντας -κατά μία έννοια- την αναζήτηση φωτογραφιών που απεικονίζουν διάφορα σημεία της Καλαμάτας, αυτήν τη φορά εστιάσαμε στον πανέμορφο ουρανό της Καλαμάτας που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα!

Αναζητώντας φωτογραφίες με το #Kalamata #Υπαπαντη οι επιλογές μας ήταν για ακόμη μία φορά πολλές. Εναλλακτικές και κλασικές, επαγγελματικές ή μη, με φίλτρο ή χωρίς, αποδεικνύουν πως η Καλαμάτα τίμησε για ακόμη μια χρονιά την πολιούχο της Παναγία Υπαπαντή!

View this post on Instagram

#kalamata

A post shared by Kwstas Lagos (@kwstaslag) on

View this post on Instagram

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!! Να μας έχει καλά η Μητέρα όλων μας!! Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες να είναι πάντα καλά με υγεία και ευτυχία!! . . . #ιερος_ναος_υπαπαντης_καλαματας #ypapanthkalamatas #ierosnaosypapanths #greekorthodox #ιεροςναοςυπαπαντης #εκκλησια #προσκυνημα #καιτουχρονουμευγεια #γιορτή #υπαπαντή #χρονια_πολλα #Ο2_Ο2_2Ο2Ο #Ο2φεβρουαριου #orthodox #καλαματα #καλαμάτα #kalamata21 #kalamata #instakalamata #lovekalamata #travelkalamata #visitkalamata #loves_greece #travel_greece #gf_greece #ελλαδα

A post shared by ΣΠΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ♉??® (@vaspyr21) on

Δείτε επίσης:

Ελλαδικό