Εναρξη λειτουργίας για τη φετινή σεζόν κάνει στις 16 Φεβρουαρίου 2020 η Costa Navarino. Ετσι, διατηρεί την παράδοση που έχει καθιερώσει την τελευταία τριετία, να υποδέχεται τους πρώτους τουρίστες εντός του Φεβρουαρίου.

Η φετινή τουριστική σεζόν ξεκινάει στο “Westin Resort” Costa Navarino στις 16 Φεβρουαρίου 2020 και το “The Romanos, A Luxury Collection Resort”, αναμένεται να υποδεχθεί τους πρώτους φετινούς επισκέπτες του την Πέμπτη 21 Μαΐου 2020.

Το ραντεβού των γκόλφερ

Το συγκρότημα θα ανοίξει φέτος με υψηλές πληρότητες χάρη στη διοργάνωση του 4ου Μessinia Pro Am από τις 19 έως τις 22 Φεβρουαρίου 2020. Το τουρνουά έχει πλέον καθιερωθεί ως ένας θεσμός που φιλοξενεί στις τάξεις του την ελίτ των γκόλφερ απ’ όλο τον κόσμο, συμβάλλοντας στην ανάδειξη του γκολφικού τουρισμού και συνεισφέροντας στην ανάπτυξη του αθλήματος στην Ελλάδα.

50 ομάδες αποτελούμενες από έναν επαγγελματία και 3 ερασιτέχνες γκολφέρ θα συμμετάσχουν στο διεθνές τουρνουά, το οποίο διεξάγεται στα βραβευμένα γήπεδα 18 οπών της Costa Navarino, The Dunes Course και The Bay Course.

Σε συνέχεια της επιτυχημένης διεξαγωγής του 3ου Messinia ProAm, με συμμετοχές μεταξύ άλλων, του Αμερικανού ηθοποιού Bill Murray, του πρώην διεθνή παίκτη του ράγκμπι Mike Tindall, καθώς και του πρώην αθλητή του μπάσκετ Joe Arlauckas, το 4o Messinia ProAm θα φιλοξενήσει ξανά τους φίλους του αθλήματος, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, εντός και εκτός γηπέδων. 

Η δράση ξεκινά κάθε μέρα στο δυο γήπεδα με φόντο τα αιωνόβια ελαιόδεντρα και την πλούσια Μεσσηνιακή βλάστηση, σε συνδυασμό με τη θέα στο Ιόνιο πέλαγος και τον ιστορικό κόλπο του Ναβαρίνου, ενώ συνεχίζεται εκτός των γηπέδων με θεματικές βραδιές και εκδηλώσεις και βραβεύσεις για τις καλύτερες ομαδικές και τις ατομικές επιδόσεις.

Δείτε επίσης:

Costa Navarino: ιδανικός προορισμός για όλους (videos)


Elladiko