Πληροφορίες

Μια όαση ευεξίας, ομορφιάς και χαλάρωσης μέσα στην Καλαμάτα αποτελεί το νεοσύστατο spa που λειτουργεί στον χώρο του ξενοδοχείου “Horizon Blu”. Χαλαρωτικό μασάζ σώματος, μασάζ με αρωματικά πουγκιά από βότανα Ταϋγέτου, αναζωογόνηση προσώπου, ρεφλεξολογία, συνδυαστικά προγράμματα που περιλαμβάνουν είτε peeling και μασάζ σώματος είτε περιποίηση προσώπου και pedicure, αλλά και πολλά άλλα, είναι κάποιες από τις πολλές εναλλακτικές που προσφέρει το συγκεκριμένο spa.

Το Horizon spa με την εσωτερική πισίνα μήκους 21 μέτρων, την μοναδική στην πόλη της Καλαμάτας, είναι η ιδανική επιλογή για τη γυναίκα που ξέρει να φροντίζει τον εαυτό της. Άλλωστε, οι χώροι του spa, της πισίνας και του γυμναστηρίου είναι ανοιχτοί προς το κοινό της πόλης, με πλήθος προγραμμάτων για όλες τις προτιμήσεις. Έτσι, το Horizon Spa φιλοδοξεί να γίνει μία “μικρή καθημερινή απόδραση στην πόλη μας”.

Η άψογη αισθητική του χώρου τόσο στα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια όσο και εκτός αυτών, στον ευρύτερο χώρο του spa, κερδίζει τις εντυπώσεις. Kαθώς και το γεγονός ότι πολλές από τις συνταγές που χρησιμοποιούνται είναι δικής τους έμπνευσης, βασισμένες σε φυσικά προϊόντα (μέλι, αμυγδαλέλαιο, αλάτι, λεβάντα από τη αυλή του ξενοδοχείου κ.ά.). Eνώ, πολλά άλλα από τα προϊόντα τους προέρχονται από την ελληνική σειρά O.live και από το γνήσιο Γαλλικό brand name, Anne Semonin.

Περιηγηθείτε στο χώρο:

Χάρτης

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Ναυαρίνου 217, Καλαμάτα

Τηλ: +30 27210 80099

facebook

blu-horizon-5 blu-horizon-6 blu-horizon-2 blu-horizon-16

Ελλαδικό