Η βόρεια Γερμανία φαίνεται ότι «ψηφίζει Ελλάδα», σύμφωνα με τις αναζητήσεις των Γερμανών πολιτών στην ιστοσελίδα Aero.Telegraph, που εξειδικεύεται στην αεροπλοΐα και τον τουρισμό.

Μεταξύ των παραδοσιακών ελληνικών προορισμών αυξημένη ζήτηση παρουσιάζει η Καλαμάτα στον Μεσσηνιακό κόλπό! Η ιστοσελίδα σημειώνει, στις προτιμήσεις των Γερμανών επισκεπτών προστίθενται και οι προορισμοί: «Τα Χανιά στις βορειοδυτικές ακτές της Κρήτης και η Πρέβεζα είναι τρία νέα λιμάνια-προορισμοί της Condor που ελκύουν επισκέπτες με τα αξιοθέατα και τις αμμώδεις παραλίες τους. Την προσφορά συμπληρώνουν η Σάμος και η Ζάκυνθος».
 

Αξιολογώντας το θερινό πρόγραμμα πτήσεων από το διεθνές αεροδρόμιο του Αμβούργου οι αεροπορικές εταιρείες επεκτείνουν την προσφορά τους, ιδιαίτερα προς την Ελλάδα, προκειμένου να αναταποκριθούν στην αυξημένη ζήτηση. Αυτό το καλοκαίρι προγραμματίζονται 47 πτήσεις την εβδομάδα προς την Ελλάδα. Οι αεροπορικές εταιρείες Eurowings, Condor και Aegean Airlines έχουν αυξήσει τα δρομολόγιά τους κατά 80% σε σχέση με το καλοκαίρι του 2020.

Σύμφωνα με πληροφορίες της DW

Δείτε επίσης:

Ελλαδικό