Η εθνική ομάδα του τένις με αμαξίδιο, η οποία απαρτίζεται από τον δικό μας Γιώργο Λαζαρίδη και τους Στέφανο Διαμαντή και Επαμεινώνδα Σταμάτη με προπονητή τον Γιώργο Κόντο, κατέκτησε επάξια την πρώτη θέση σε τουρνουά που διεξήχθη αυτές τις μέρες στην Τουρκία και προκρίθηκε στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα πραγματοποιηθούν στην ίδια χώρα στις 25 με 31 Μαΐου.

Η ελληνική ομάδα κέρδισε ισχυρούς αντιπάλου, όπως το Ισραήλ, η Κροατία και η Ελβετία, με τον Στέφανο Διαμαντή να παίρνει τις νίκες στο μονό και τον ίδιο μαζί με τον Γιώργο Λαζαρίδη στο διπλό.

giorgos-lazaridis-pagosmio-1

Το “Kalamata IN” ήρθε σε επικοινωνία με τον Γιώργο Λαζαρίδη αμέσως μετά τον τελευταίο νικηφόρο αγώνα που έδωσε στην Τουρκία, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Αγώνα με τον αγώνα παίζω καλύτερα, η συνέχεια ειναι δύσκολη αλλά με δουλειά, πείσμα και θέληση όλα θα πάνε καλά. Χαίρομαι για την ομάδα, έχει συνέπεια, έχει ψυχή και συνεχίζουμε!”

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Γιώργο και στην εθνική μας ομάδα στο παγκόσμιο κύπελλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Λαζαρίδης επανήλθε στους αγώνες ύστερα από μακρύ διάστημα απουσίας του λόγω τραυματισμών.

Δείτε επίσης:

Γιώργος Λαζαρίδης, η συνέντευξη (video)

Γιώργος Λαζαρίδης: 6ος καλύτερος αθλητής με αναπηρία για το 2013

Απολογισμός της χρονιάς με σπουδαίες ανακοινώσεις!

Τα πρόσωπα της χρονιάς στην Καλαμάτα για το 2014!

Elladiko
Παύλος Παύλου
Ο Παύλος Παύλου είναι απόφοιτος του Πολιτικού τμήματος της Νομικής Αθηνών, με επιπλέον σπουδές στον Τουρισμό. είναι εμπνευστής του Kalamata IN και γράφει άρθρα ποικίλης θεματολογίας.