Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου, για δεύτερη χρονιά διοργανώνεται εθελοντική δράση για την ενίσχυση της ευαισθητοποίησης και της στήριξης  στα παιδιά που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες, υποστηρίζοντας τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών «Φλόγα».

Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024, από τις 10:00 έως τις 14:00, έξω από το Πνευματικό Κέντρο της Καλαμάτας.

Τη δράση πραγματοποιεί ο Δήμος της Καλαμάτας σε συνεργασία με την Α.Μ.Κ.Ε «Κάθε βιβλίο ένα Ταξίδι- Βιβλιοταξιδεύουμε», τη «Φάος» ΚοινΣεπ, την Α.Μ.Κ.Ε «Νήσος Αγάπης», το «Αρχέγονο Κύτταρο Αίματος», τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτα «Ο Ποσειδών», το «Χάρισε Ζωή», το ΔΙΕΚ Βοηθών Νοσηλευτικής του Νοσοκομείου Καλαμάτας και την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Το κάλεσμα αφορά νέους, ηλικίας 18-40 ετών με καλή κατάσταση υγείας, να συμμετάσχουν και να γίνουν οι «Ήρωες Ενός Παιδιού» μέσα από μια απλή και καθόλου επίπονη διαδικασία.

Όπως επισημάνθηκε, «με την υποστήριξη και την αγάπη σας, μπορούμε να βοηθήσουμε κάθε παιδί που μάχεται ενάντια στον καρκίνο του αίματος, να βρει συμβατούς δότες και να βγει νικητής από αυτήν τη δύσκολη μάχη».

floga post Large
Ελλαδικό