Ο γνωστός κωμικός Φάνης Λαμπρόπουλος μας κάνει να γελάμε μέχρι δακρύων με τις χιουμοριστικές του εκπομπές στο “Netwix” του ΑΝΤ1, ωστόσο έχει μια διασύνδεση με την Καλαμάτα που λίγοι γνωρίζουν!

Γεννημένος στη Νέα Σμύρνη το 1984, ο Φάνης πέρασε τα φοιτητικά του χρόνια στην Καλαμάτα, καθώς ήταν φοιτητής στο Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, αποφοίτησε από το συγκεκριμένο τμήμα και στη συνέχεια εργάστηκε ως Τεχνολόγος Γεωπόνος σε εταιρία κατασκευής θαλάμων….τροποποιημένης ατμόσφαιρας και συστημάτων αυτοματοποιημένης θρέψης και υδρολίπανσης καλλιεργημένων. Αργότερα έγινε υπεύθυνος Τεχνολόγος τροφίμων στον ποιοτικό έλεγχο μεγάλης γαλακτοβιομηχανίας αλλά και γεωπόνος σε εταιρία έρευνας φυτοπροστασίας φοινικοειδών .

Αυτά μέχρι το 2012, όπου μέσα από τη σατυρική εκπομπή “Συντέλεια” στο ΣΚΑΪ, η ιδιότητά του γίνεται “Κωμικός Παρουσιαστής”. Εκεί έκανε φάρσες σε πολιτικούς και celebrities. Ένα χρόνο μετά μετακομίζει από τη τηλεόραση στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, στη σατιρική καθημερινή εκπομπή “Ότι να’ ναι”.

Το 2013 έρχεται στον ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα στο”Netwix” , όπου παρουσιάζει δύο διαφορετικές εκπομπές: Η μία είναι ένα χιουμοριστικό talk show με καλεσμένους και τίτλο “Ένα στα Γρήγορα”, ενώ η άλλη έχει επίσης χιουμοριστική διάθεση, αλλά κυρίως αυτοσαρκασμό!

Δείτε στη συνέχεια ένα επεισόδιο του “Netwix” ως Παρασκευάς, ένας ρόλος που έχει αγαπηθεί πολύ:

Δείτε επίσης:

Elladiko