Έγινε πλέον συνήθεια! Η Καλαματιανή ερμηνεύτρια Μυρτώ Καμβυσίδη φιλοξενείται στην μουσική εκπομπή του Alpha “Στην υγειά μας” του Σπύρου Παπαδόπουλου για πέμπτη φορά, μετά τον Νοέμβριο του 2014 σε εκπομπές αφιερωμένες στον Μάριο Τόκα και τον έρωτα, τον Φεβρουάριο του 2015 σε εκπομπή αφιερωμένη στη Βίκυ Μοσχολιού και τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους σε εκπομπή αφιερωμένη στο Ρεμπέτικο. Ομοίως και τώρα, η Μυρτώ θα μας ταξιδέψει με την “παρέα” της στον κόσμο του ρεμπέτικου!

Την εκπομπή θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στον Alpha το Σάββατο 11 Ιουνίου, όπου θα ακουστούν διαχρονικές ρεμπέτικες επιτυχίες από τη Μυρτώ Καμβυσίδη, αλλά και από τους Λιζέτα Καλημέρη, Αντώνη Αινίτη, Ζαχαρία Καρούνη, Απόστολο Ρίζο, Θοδωρή Μέρμηγκα, Ειρήνη Τουμπάκη, Σοφία Αβραμίδου και το συγκρότημα «Gadjo Dilo».

Ας δούμε παρακάτω το trailer της εκπομπής:

Η Μυρτώ Καμβυσίδη μας έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν με τη συμμετοχή της στο δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ «Η δική μας Κάλλας» του αναγνωρισμένου ελληνοσουηδού σκηνοθέτη Μπάμπη Τσόκα. Επίσης, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει φιλοξενηθεί σε εκπομπές, κυρίως μουσικές, σε μεγάλα κανάλια, όπως την εκπομπή «Μουσική παντού» του Κωστή Μαραβέργια αλλά και οι προηγούμενες συμμετοχές της στο “Στην υγειά μας” του Σπύρου Παπαδόπουλου…

Ας δούμε παρακάτω αποσπάσματα από προηγούμενες εμφανίσεις της:

Αργοσβήνεις μόνη

Ξεχασμένη αποσκευή

Δείτε επίσης:

Παρέα με τον Γ. Ζουγανέλη στο ΕΘΝΟΣ η Μυρτώ Καμβυσίδη!

H δική μας Μυρτώ και πάλι στο «Στην υγειά μας»!

«Η δική μας Κάλλας» στον Ant1!

Άρωμα Καλαμάτας σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης! 

H «δική μας Κάλλας» στο Μιλάνο

Μυρτώ Καμβυσίδη: «Το τραγούδι είναι παντού και σε μένα λειτουργεί ψυχαναλγητικά»

Η Καλαματιανή Μυρτώ Καμβυσίδη σε τηλεοπτική εκπομπή!

“Στην υγειά μας” με την Μυρτώ Καμβυσίδη στον Alpha!

Ελλαδικό