Το Σάββατο στις 20 Ιουλίου στις 21:30 θα τραγουδήσει παρέα με τη λύρα της η Γεωργία Νταγάκη στην πηγή “Νεράκι” στον Άγιο Φλώρο. Η είσοδος θα είναι δωρεάν και η διασκέδαση εγγυημένη. Πρόκειται για μια συναυλία που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό, μιας και η Γεωργία Νταγάκη είναι καταξιωμένη στον χώρο της.

Παρά τη μικρή της ηλικία έχει καταφέρει να δημιουργήσει το  προσωπικό της μουσικό ύφος, έχοντας ξεκινήσει με κρητικούς ήχους και συνεχίζοντας εμπλουτίζοντάς τους με έντεχνη, ροκ και τζαζ μουσική. Έχοντας καταγωγή από την Κρήτη, ήρθε από νωρίς σε επαφή με την κρητική λύρα την οποία έχει συντροφιά της στις συναυλίες της διασκεδάζοντας τους παρευρισκόμενους. Η καταξίωσή της δεν απορρέει μόνο από το ταλέντο και τις μουσικές της επιτυχίες, αλλά και από τις συνεργασίες που έχει συνάψει με σπουδαίους καλλιτέχνες, όπως τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, την Ευανθία Ρεμπούτσικα και πολλούς άλλους.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί σε ένα όμορφο, καταπράσινο μέρος, τον Άγιο Φλώρο. Βρίσκεται μόλις ένα τέταρτο μακριά από την Καλαμάτα και αποτελεί ένα ήρεμο και μαγευτικό περιβάλλον. Η πλούσια βλάστηση σε συνδυασμό με τη θέα του ποταμού Παμίσου θα σας ενθουσιάσουν.

Όσοι δεν έχετε επισκεφθεί τον Άγιο Φλώρο ή δεν έχετε ακούσει τη Γεωργία Νταγάκη, η συναυλία αυτή αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να περάσετε ένα αξέχαστο Σαββατόβραδο, ακούγοντας νέους ήχους και απολαμβάνοντας ένα αξιοθαύμαστο τοπίο.

 

Ελλαδικό
anna pavlou
Η Άννα Παύλου είναι πτυχιούχος παιδαγωγός δημοτικής εκπαίδευσης με εξειδίκευση στην ειδική αγωγή. Έχει δημοσειεύσει στο Kalamata IN άρθρα διαφόρων θεμάτων.