Ο δρ. Γιάννης Καλογεράκης, ο ειδικός στις εμψυχωτικές ομιλίες που εντυπωσίασε όσους παρακολούθησαν το 2ο Σχολείο Τουρισμού που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας, βρέθηκε ξανά στην Καλαμάτα για να μας… ξαναεμψυχώσει! Στην πρώτη του ομιλία στο ξενοδοχείο Elite City Resort που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Αυγούστου ο κόσμος έδωσε βροντερό παρών γεμίζοντας την μεγάλη αίθουσα των συνεδριακών εγκαταστάσεων του ξενοδοχείου και καταχειροκροτώντας τον στο τέλος, δείχνοντας έτσι ότι πράγματι στη δύσκλολη περίοδο που διανύουμε χρειαζόμαστε… εμψύχωση!

Οι εμπνευστές του Σχολείου Τουρισμού και διοργανωτές της συγκεκριμένης εκδήλωσης, Ανδρέας Ζαγάκος και Κωνσταντίνος Ανδριανόπουλος, δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από την τεράστια ανταπόκριση του κόσμου της Καλαμάτας και καλούν το κοινό να δώσει το παρών και στις υπόλοιπες ομιλίες του δρ. Καλογεράκη στην Καλαμάτα, την Κυριακή 2 Αυγούστου, την Τετάρη 5 και την Πέμπτη 6 του μήνα, στις 20:00 στο Elite.

Με αμεσότητα στον λόγο του, με πολλά απτά παραδείγματα και με παρουσίαση οπτικοακουστικού υλικού ο Γιάννης Καλογεράκης μετέφερε στο κοινό την αισιοδοξία και την θετική ενέργεια που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη τον τελευταίο καιρό.

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Καλογεράκη

Ο Γιάννης Καλογεράκης είναι διευθύνων σύμβουλος και βασικός εισηγητής με μακρόχρονη ακαδημαϊκή εμπειρία αλλά και σημαντική καριέρα ως υψηλόβαθμο στέλεχος εταιριών. Το όνομά του έχει ταυτιστεί με την ανθρωποκεντρική ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού και έχει πραγματικά αγαπηθεί από την αγορά για το άμεσο ύφος του και τη μοναδική σκηνική του παρουσία.

Γεννήθηκε στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, το 1957. Τα σχολικά του χρόνια τα πέρασε στην Κρήτη και στην Αθήνα. Το 1982 απέκτησε το πτυχίο του Ναυπηγού Μηχανολόγου-Μηχανικού στη Γλασκώβη, καθώς και τις μεταπτυχιακές του σπουδές σε θέματα Management, HR και οργάνωσης παραγωγής. Ανακηρύχθηκε διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Strathclyde της Γλασκώβης το 1988, με θέμα διατριβής: «Η εφαρμογή των ρομπότ στην βιομηχανία».

Δείτε περισσότερα

Ελλαδικό