Η Γιάλοβα είναι ένας παραθαλάσσιος οικισμός που βρίσκεται στη Μεσσηνία αποτελώντας must επιλογή για κάθε Καλοκαίρι τόσο για τους ντόπιους όσο και για τους επισκέπτες. Είναι ένα παραλιακό χωριό σε σπουδαία από ιστορικής απόψεως τοποθεσία χτισμένο στον μυχό του όρμου Ναυαρίνου, απέναντι από την Πύλο.

Ένας καλοκαιρινός, λοιπόν, προορισμός που “πρέπει” να επισκεφθούμε όχι μόνο για τους προφανείς λόγους αλλά και για άλλους πιο… ψαγμένους. Έτσι, εκτός από τις υπέροχες παραλίες της, υπάρχουν και τα εστιατόρια της αφού σε αυτά η τοπική-μεσσηνιακή κουζίνα γνωρίζει πλέον την καλύτερη εκτέλεσή της. Για όσους, επίσης, επιθυμούν να περάσουν το βράδυ ή τα βράδια τους εκεί, υπάρχει η αντίστοιχη επιλογή.

Ας δούμε, λοιπόν, αναλυτικά τις επιλογές όσον αφορά τη διασκέδαση και το φαγητό παρακάτω…

Ελληνικό εστιατόριο “Namaste”

Το “Namaste” είναι ένα ελληνικό εστιατόριο με επιλεγμένες πρώτες ύλες από ντόπιους παραγωγούς που θα το βρείτε στη Γιάλοβα. Σε έναν ζεστό και ιδιαίτερο χώρο μπορείτε να γευτείτε προσεγμένες και… ψαγμένες γεύσεις, εμπνευσμένες από την τοπική γαστρονομία που σερβίρονται σε ένα φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον με άμεση και διακριτική εξυπηρέτηση από το προσωπικό.

Δείτε περισσότερα για το Ελληνικό εστιατόριο “Namaste”>

Εστιατόριο “Τo Κοχύλι / Kochili”

Στη Γιάλοβα θα βρείτε ένα εστιατόριο-ψαροταβέρνα, το οποίο βρίσκεται κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα. Ο λόγος για “Το Κοχύλι”. Το γαλάζιο χρώμα που επικρατεί στον χώρο συναντάει το γαλάζιο φόντο της θάλασσας, στο οποίο έχει θέα το εστιατόριο και συνθέτουν έτσι το ιδανικό σκηνικό για να γευτείτε την κουζίνα και τα πιάτα που προσφέρει.

Δείτε περισσότερα για το Εστιατόριο “Τo Κοχύλι / Kochili”>

Εστιατόριο “Το σπιτικό”

“Το σπιτικό” είναι ένα μεσογειακό εστιατόριο με έμφαση στην κυπριακή και ελληνική κουζίνα, στο οποίο οι ελληνικές με τις κυπριακές γεύσεις παντρεύονται μέσα από σπιτικές, πεντανόστιμες συνταγές και τοπικά πιάτα.

Δείτε περισσότερα για το Εστιατόριο “Το σπιτικό” >

Erodios Camping

To Erodios Camping βρίσκεται στη Γιάλοβα και παρέχει, εκτός από διαμονή σε ένα από τα ωραιότερα σημεία της περιοχής, διάφορες υπηρεσίες ικανοποιώντας ιδανικά τον επισκέπτη του.

Δείτε περισσότερα για το Erodios Camping>

Ελλαδικό