Η ομάδα μεσσηνιακής γαστρονομίας “Gefsis Team” και το “Kalamata IN” διοργανώνουν μία πρωτότυπη, για την Καλαμάτα, εκδήλωση σε έναν νέο-ανακαινισμένο χώρο στην παραλία της πόλης μας, το Passoa Erpresso-Bar. Πρωτότυπα cocktails συνδυασμένα με μεσσηνιακά fingerfoods, lounge μουσική και εντυπωσιακοί τρόποι παρασκευής και παρουσίασης των εδεσμάτων θα συνθέσουν το σκηνικό της εν λόγω βραδιάς.

Πρόκειται για το πρώτο “Gefsis Party”, στο οποίο οι “Gefsis Team” σε συνεργασία με τον bartender Νικόλαο Κολοκούρη θα παρουσιάσουν cocktails και fingerfoods με έντονο το μεσσηνιακό στοιχείο και πρωτότυπες επιλογές παρουσίασης. Θα παρουσιαστούν αλμυρές και γλυκές παρασκευές, οι οποίες θα συνδυάζουν γνωστά προϊόντα με τοπικές πρώτες ύλες, με στόχο να μας δείξουν πως μπορεί να αξιοποιηθεί η τοπική γαστρονομία για την πρώθηση του τουριστικού μας προϊόντος.

 

Το μενού της εκδήλωσης:

– Μίνι μπρουσκέτα με πανακότα, Philadelphia μυρωδικών και σύγκλινο Μάνης.

– Τορτίγια λιαστής ντομάτας με κρέμα Philadelphia και καπνιστή πανσέτα.

Lactaριστά μίνι σουδάκια semifreddo.

– Μακαρόν με 100% Jacobs Arabica γεμιστά με πλούσια κρέμα KIss.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται, με την υποστήριξη της “Jacobs”, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 21:00 στο Passoa Espresso-Bar (Ναυαρίνου 107 & Ηρώων) με ελεύθερη είσοδο, με την τιμή του cocktail μαζί με fingerfoods να ορίζεται στα 8 ευρώ.

 

 Gefsis Party – the first (Passoa Espresso bar, Kalamata)

 

Λίγα λόγια για τους “Gefsis Team”

Η «Gefsis Team» είναι μια πρωτοποριακή ομάδα που ασχολείται καθαρά και μόνο με την ανάδειξη των Μεσσηνιακών προϊόντων. Αποτελείται από τρία νέα άτομα από την Μεσσηνιακή πρωτεύουσα (Πάρης Κωστόπουλος, Πέτρος Βρυώνης και Κωνσταντίνος Βασιλειάδης), με πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο της μαγειρικής.

Δείτε περισσότερα για την ομάδα στην ιστοσελίδα www.gefsisteam.gr

Ελλαδικό