Σε όλες τις πόλεις συνηθίζεται να υπάρχει ένας δρόμος στον οποίο μπορούμε να βρούμε τα πάντα όσον αφορά τις αγορές μας. Ένας δρόμος στον οποίο θα υπάρχει αυτό που αναζητάμε συνδυάζοντας τις εκάστοτε ανάγκες μας. Ένας δρόμος – στέκι για τα ψώνια μας.

Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, ένας τέτοιος δρόμος να λείπει και από την Καλαμάτα… Η πόλη μας έχει το δικό της αυτό στέκι που δεν είναι άλλο από την οδό Φραντζή, η οποία βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.

Γυαλιά, γυναικεία ρούχα, κοσμήματα, είδη καπνιστή, γυναικεία και ανδρικά παπούτσια ακόμη και ντόνατς είναι όλα όσα μπορείτε να βρείτε στη οδό Φραντζή. Πολλές οι επιλογές, πολλά τα είδη… ξεχωριστό το κάθε κατάστημα!

Ας δούμε, λοιπόν, αναλυτικά τις επιλογές μας…

Οπτικά ΦΩΤΗΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ

Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια τεράστια ποικιλία σε γυαλιά ηλίου, σκελετούς οράσεως, διορθωτικούς φακούς, φακούς επαφής και άλλα αξεσουάρ από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου.

Δείτε περισσότερα για το κατάστημα “Φώτης Παπούλιας” >

Nanou donuts house

Εδώ και 3 χρόνια στην Καλαμάτα, από το 1979 στην Ελλάδα, λειτουργεί το Nanou donuts house, το “απόλυτο” κατάστημα για ντόνατς, το οποίο πρόσφατα μεταφέρθηκε στην οδό Φραντζή. Στο “Nanou”  μπορείτε να αποδράσετε γλυκά αλλά και αλμυρά όλες τις ώρες της ημέρας, στο γραφείο, στο σχολείο, στη δουλειά, ακόμη και στον… δρόμο.

Δείτε περισσότερα για το “Nanou” >

LEFKO κατάστημα ενδυμάτων

Για τη γυναίκα που δεν θέλει να περνάει απαρατήρητη, υπάρχει λύση και βρίσκεται στη Φραντζή. Σε ένα κατάστημα ενδυμάτων για γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν χωρίς να το “φωνάζουν”, για γυναίκες που θέλουν να ξέρουν τι παίζει στη μόδα ανά πάσα στιγμή!

Δείτε περισσότερα για το “Lefko” >

Tobacco Road – Καπνοπωλείο

Το καπνοπωλείο “Tobacco Road” βρίσκεται στο κέντρο της Καλαμάτας και σας περιμένει για να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ειδών για τον καπνιστή. Σε αυτό μπορείτε να βρείτε τα πάντα όσον αφορά τα είδη του καπνού και να κάνετε ένα δώρο σε εσάς ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Δείτε περισσότερα για το “Tobacco Road” >

Κοσμήματα “Σπύρος Βούλγαρης”

Το εργαστήριο κοσμημάτων “Σπύρος Βούλγαρης” είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία και εδρεύει στην καλαμάτα, στο κέντρο της πόλης. Υφίσταται ως ατομική επιχείρηση χειροποίητης κατασκευής και μεταποίησης κοσμημάτων από το 2002. Στον χώρο του κοσμηματοπωλείου μπορείτε να βρείτε χειροποίητα κοσμήματα και να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία αυτό που πραγματικά ταιριάζει σε εσάς.

Δείτε περισσότερα για το κατάστημα “Σπύρος Βούλγαρης” >

GIANNA KAZAKOU (www.verraros.gr)

Το όνομα “Βερράρος” δραστηριοποιείται στον χώρο της λιανικής πώλησης υποδημάτων, δερμάτινων ειδών και αξεσουάρ εδώ και 50 χρόνια. Από το 1966, λοιπόν, αποτελεί σταθερή αξία για άνδρες και γυναίκες που θέλουν να “κινούνται” με στυλ, άνεση και σιγουριά, για άνδρες και γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν.

Δείτε περισσότερα για το κατάστημα “Gianna Kazakou” >

Ελλαδικό