Πληροφορίες

Σε ένα αρτίστικο σκηνικό στο ειδυλλιακό τοπίο της Μαρίνας της πόλης, με θέα την ψηλότερη και η ωραιότερη οροσειρά της Πελοποννήσου, τον Ταΰγετο και τα ωραία ιστιοπλοϊκά, θα βρείτε το πιο παλιό όνομα για φαγητό στην Καλαμάτα, το εστιατόριο “Fish and Pasta Kannas”.

Με σεβασμό στην παράδοση και στην ποιότητα των γεύσεων, 70 χρόνια τώρα μετατρέπει τις γευστικές μας επιθυμίες σε πραγματικότητα, όσο εκλεπτυσμένες κι αν είναι.

Μεγάλο μενού και πιάτα ξεχωριστά, ζωντανά και ποιοτικά. Αμέσως θα ξεχωρίσετε το ζυμωτό ψωμί χωρίς μαγιά, το τοπικό τυρί σφέλα -ψητή επάνω σε πίτα με ντομάτα, τα ψητά μανιτάρια, το καρπάτσιο από φιλέτο μοσχάρι και μπρουσκέτα…

 

Περιηγηθείτε στον χώρο του εστιατορίου:

 

Ο ουρανίσκος και των πιο απαιτητικών θα ικανοποιηθεί από τις ποιοτικές επιλογές σε ψάρι (φρέσκο ψάρι μεσσηνιακού κόλπου, ζωντανός αστακός, ποικιλία οστρακοειδών, αχινός), κρέας (t-bon, σταβλίσια, φιλέτο μοσχάρι με κόκκους πράσινου πιπεριού και αλλά), pasta (αστακομακαρονάδα, λιγκουίνι με χτένια, σπαγγέτι με καραβιδόψιχα και σπαγγέτι με ποικιλία οστρακοειδών και άλλα) αλλά και ριζότο (με σπαράγγι και μαύρη τρούφα / με γαρίδες, καραβιδόψιχα με ποικιλία οστρακοειδών ή με λαχανικά ή με μανιτάρια).

Το καλό φαγητό, όμως, συνοδεύεται και από το κατάλληλο κρασί. Στην κάβα του Καννά συναντά κανείς μεγάλη ποικιλία κρασιών όπως: Μαγικό βουνό, Κτήμα Σειράχ Γεροβασιλείου, Κτήμα Σεμέλη, Βιβλία Χώρα, Sato Lafite και άλλα. Η επιλογή των κρασιών οφείλετε στον Μιχάλη διότι και ο ίδιος είναι κατασκευαστής κρασιού!

Και έρχεται η ώρα για το γλυκό: πανακότα, κρεμ μπρουλέ, εκμέκ πολίτικο με παγωτό και σοκολατόπιτα με παγωτό, όλα εκπληκτικά και χειροποίητα θα ολοκληρώσουν το γαστρονομικό σας ταξίδι.

 

Χάρτης

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Εστιατόριο Fish and Pasta Καννάς

Διεύθυνση: Ποσειδώνος 12, Μαρίνα Καλαμάτας

E-mail:  info@kannas.gr

Τηλέφωνο:  27210 91596

Αριθμός Κινητού Τηλεφώνου: 6944 99 13 60

www.kannas.gr

Ελλαδικό