Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019 και ώρες 17:15 και 19:15 το Μικρό Θέατρο Λάρισας θα παρουσιάσει την παιδική παράσταση “Ρουμπελστίλτσκιν” στο Αμφιθέατρο Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας.

Ένα παραμύθι των αδελφών Γκριμ σχεδόν 4000 ετών που ακόμα και σήμερα όμως μπορεί να
διδάξει τον σύγχρονο άνθρωπο πόσο πολύ μπορεί να κοστίσει στη ζωή του η απληστία. Όταν
κάποιος απαιτεί να αποκτήσει όσα δεν μπορεί να έχει ή όσα έχασε λόγω σπατάλης, τότε έρχεται η στιγμή που η ανταπόδοση θα είναι μεγαλύτερη από οτιδήποτε μπορεί να φανταστεί.  

Λίγα λόγια για το έργο

Ο βασιλιάς μέσα από την σπάταλη ζωή του χάνει όλο το χρυσάφι του βασιλείου του. Οι υπήκοοι τον κατηγορούν για την δική τους δυστυχία και η βασιλομήτωρ τον συμβουλεύει να βρει μια καλή σύζυγο και να συμμαζέψει όλα τα κακώς κείμενα. Όταν μαθαίνει πως η κόρη ενός μυλωνά μπορεί να γνέφει χρυσάφι από άχυρο ο βασιλιάς δίνει εντολή να την φέρουν αμέσως στο παλάτι. Η κόρη πρέπει να κάνει πραγματικότητα αυτά που καυχιέται ο πατέρας της και με τη βοήθεια ενός ξωτικού του Ρουμπελστίλτσκιν, τα καταφέρνει. Το τίμημα όμως για την βοήθεια του ξωτικού θα είναι πολύ μεγαλύτερο απ’ όσο είχε υπολογίσει.

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: Άρης Πλιός, Μαργαρίτα Τοκατλίδη, Κατερίνα Γρηγορίου και Νίκος Παπαγιάννης.

Η γενική είσοδος είναι 10€, ενώ η τιμή προπώλησης των εισιτηρίων είναι 8€. Για προπώληση εισιτηρίων μπορείτε να απευθύνεστε στο Πνευματικό Κέντρο ή ηλεκτρονικά στο viva.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6974797109.

Ελλαδικό