Την 1η έκθεση Κρασιού – Αποσταγμάτων – Γευσιγνωσίας “ΟΙΝΟ Messinia” διοργανώνει η Drinkshop – “Κάβα Χρονόπουλος”, την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 20:00, στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου “Elite city Resort” στην Καλαμάτα, με ελεύθερη είσοδο. Στην έκθεση «ΟΙΝΟ Messinia» θα παρουσιαστούν κρασιά 25 Ελλήνων παραγωγών.
Οι οινόφιλοι και οι επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μία γευστική επισκόπηση της ελληνικής παραγωγής από Γλυκά, Λευκά, Κόκκινα, Ροζέ, Αφρώδη και κρασιά Βιολογικής Καλλιέργειας.
Εξίσου σημαντική η δυνατότητα που θα προσφέρει στους επαγγελματίες κρασιού και εστίασης η πρώτη αυτή έκθεση επί μεσσηνιακού εδάφους, να πραγματοποιήσουν ουσιαστικές και καρποφόρες επαφές με οινοποιία όλης της χώρας, προκειμένου να επιλέξουν και να συμπεριλάβουν στις λίστες κρασιών τους ότι καλύτερο και πιο γευστικό παράγει η ελληνική γη.
Αυτή την ευκαιρία θα προσφέρουν οι 25 οινοποιοί από ολόκληρη την Ελλάδα που θα συμμετέχουν στην έκθεση “ΟΙΝΟ Messinia”.

















