Διανύουμε αναμφισβήτητα την πιο συναρπαστική εποχή του χρόνου, στην πόλη της Καλαμάτας η εορταστική περίοδος ξεκίνησε και φέτος με το φωτισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου, στην κεντρική πλατεία «Βασιλέως Γεωργίου» παρουσία πλήθους κόσμου.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, άτομα όλων των ηλικιών παρακολούθησαν στις 6 Δεκεμβρίου, τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας καθώς και τη συναυλία της τραγουδίστριας Μαλού.

Αίσθηση προκαλούν και φέτος το εντυπωσιακό καρουζέλ μαζί με τα παραμυθένια ξύλινα σπιτάκια, που έχουν στηθεί στη βόρεια πλευρά της πλατείας και παραπέμπουν σε χριστουγεννιάτικο χωριό.

Ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό έχει στηθεί πάνω από τη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα με τη νέα δημοτική αρχή να έχει ως στόχο να δώσει χρώμα και φως στα περισσότερα σημεία της πόλης, παροτρύνοντας πολίτες, καταστηματάρχες και σχολεία να «φορέσουν» τα γιορτινά τους μέσω πρωτότυπων διαγωνισμών για τον ωραιότερο στολισμό βιτρίνας εμπορικού καταστήματος στην πόλη καθώς και για  το πιο ωραίο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο σε σχολεία του δήμου.

Πλούσιες εκδηλώσεις ετοιμάζει ο δήμος Καλαμάτας και για το επόμενο διάστημα, όπως είναι η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου καραβιού στην κεντρική προκυμαία του λιμανιού της Καλαμάτας το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τη βραδιά αλλά και τη στολισμένη πλατεία παρακάτω:

Ελλαδικό