Οι προτιμήσεις στο φαγητό διαφέρουν στον καθένα, παρόλα αυτά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το μαγειρευτό φαγητό, δηλαδή το φαγητό που μπορεί να θυμίζει εκείνο της μαμάς και που όσο να πεις, για να φτιαχτεί χρειάστηκε τουλάχιστον μία κατσαρόλα κι όχι κατεψυγμένες σακούλες, παραμένει η πιο σταθερή και υγιής επιλογή στη διατροφή μας.

Στην Καλαμάτα, ο δρόμος που φημίζεται για το μαγειρευτό φαγητό είναι η οδός Νέδοντος, όπου βρίσκονται συγκεντρωμένα τα πιο χαρακτηριστικά καταστήματα αυτής της κατηγορίας, με κοινό παρανομαστή την καλή ποιότητα κι ένα άρωμα που ξυπνάει μνήμες από το πατρικό μας σπίτι.

Παραδοσιακό εστιατόριο «Ο Νέδων»

Έμφαση στην ποιότητα και φρέσκα προϊόντα είναι μόνο λίγα από τα αντιπροσωπευτικά χαρακτηριστικά του καταστήματος «ο Νέδων», που τιτλοφορεί την ονομασία της συγκεκριμένης οδού. Ένας ζωντανός χώρος που σας καλεί να απολαύσετε γεμάτες και λαχταριστές γεύσεις, ιδανικές για το μεσημεριανό σας μενού.

Διαβάστε περισσότερα για το εστιατόριο “Ο Νέδων” >

Μετακινηθείτε με τον κέρσορα του ποντικιού σας στον χώρο

Εστιατόριο “Χουλιάρας”

Η κλασική αξία στο χώρο του μαγειρευτού φαγητού. Χρόνια τώρα το κατάστημα «Χουλιάρας» έχει χαρακτηριστεί από τις πιο καλές επιλογές για τα μεσημέρια μας, ξεχωρίζοντας για την ποιότητα, τα αγνά υλικά και πάνω απ’ όλα για το γεγονός ότι κατά την είσοδο στο μαγαζί, η υποδοχή είναι γεμάτη χαμόγελα.

Διαβάστε περισσότερα για το εστιατόριο “Χουλιάρας” >

Μετακινηθείτε με τον κέρσορα του ποντικιού σας στον χώρο

Εστιατόριο “Το πέρασμα”

Το «Πέρασμα» αποτελεί ένα μαγειρείο με ιδιαίτερη αισθητική , ξεχωριστή διακόσμηση κι έναν εξωτερικό χώρο κατάλληλο για να απολαύσετε το φαγητό σας κάτω από τη σκιά του. Οι καλές και ποιοτικές γεύσεις φυσικά δε λείπουν, όπως δε λείπει το ξέγνοιαστο και φιλικό περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα για το εστιατόριο “Πέρασμα” >

Μετακινηθείτε με τον κέρσορα του ποντικιού σας στον χώρο

Ελλαδικό