Η παραλία της Καλαμάτας είναι ένα από τα σημεία που προσελκύει κόσμο είτε ντόπιους είτε επισκέπτες καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου. Είναι το σήμα κατατεθέν της πόλης, σημείο αναφοράς για όλους μας.

Είναι γεγονός ότι η παραλία αποτελεί πόλο έλξης το Καλοκαίρι για μπάνιο, βόλτα, φαγητό, ποτό όλες τις ώρες της ημέρας.  Αλλά και τον Χειμώνα η παραλία της Καλαμάτας έχει την τιμητική καθώς δεν είναι λίγες οι επιλογές που προσφέρει ακόμα και τους χειμερινούς αυτούς μήνες. Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές για καφέ, φαγητό, ακόμη και για ποτό!

Ας δούμε, λοιπόν, τις επιλογές μας…

“Αίγλη” καφέ-μπαρ

Η “Αίγλη” είναι ένα καφέ-μπαρ, το οποίο έκανε το ξεκίνημά του το 1984 και βρίσκεται στην κεντρική προκυμαία της πόλης. Ένας χώρος στον οποίο μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας, το ποτό σας, το φαγητό σας από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Δείτε περισσότερα για την Αίγλη >

Μεζεδοπωλείο – καφέ “…στο Κύμα”

Στο μεζεδοπωλείο – καφέ “…στο Κύμα” μπορείτε να βρείτε πολλούς μεζέδες για να συνοδέψετε το κρασί, τη μπύρα ή το ούζο σας.

Δείτε περισσότερα για το Κύμα >

Tricky bar

To “tricky” είναι ένα tiki beach bar με αναφορές από τα τέλη του 50 και σήμα κατατεθέν τις “μαύρες” μουσικές του όπως τα blues,το reggae,τη soul και τη funk.

Δείτε περισσότερα για το Tricky >

Δείτε επίσης:

10 λόγοι για να πας στην παραλία τον Χειμώνα

Ελλαδικό