Η “Μπουκαδούρα” είναι μια νέα πρόταση στην Καλαμάτα που προσφέρει Ελληνική-σύγχρονη κουζίνα, καφέ και πρωινό καθώς είναι ένας χώρος στον οποίο μπορείτε να βρεθείτε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Επιπλέον, έχετε την ευκαιρία να ακούσετε ζωντανή μουσική και να παρακολουθήσετε διάφορα ντοκιμαντέρ. Είναι ένα στέκι πολιτισμού και γεύσεων που βρίσκεται στο Πάρκο του Λιμενικού.

Περιηγηθείτε στον χώρο της “Μπουκαδούρας”:

Μετακινηθείτε με τον κέρσορα του ποντικιού σας στον χώρο

Το μενού περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία γεύσεων και προτάσεων, με κρύα και ζεστά ορεκτικά, μεζεδάκια με φρέσκα υλικά, κυρίως πιάτα με κρεατικά και  θαλασσινά ώστε να ικανοποιηθούν όλοι οι πελάτες, ανάλογα τα γούστα τους. Γευστικές, εμπνευσμένες συνταγές που σερβίρoνται σε ένα φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον με άμεση και διακριτική εξυπηρέτηση από το προσωπικό.

afieroma-sti-boukadoura-11

afieroma-sti-boukadoura-14

Η κουζίνα είναι μεσογειακή, με τους ντόπιους παραγωγούς και τα φρέσκα προϊόντα να σας ωθούν στο να ανακαλύψετε την ελληνική-ντόπια γαστρονομία μέσα από σπιτικές, πεντανόστιμες συνταγές.

afieroma-sti-boukadoura-9

Κάθε Σάββατο μετά τις 20:30 ανήσυχοι μουσικοί δημιουργούν ευχάριστες εκπλήξεις, ενώ δεν αποκλείεται να πετύχετε κάποιο live και κάποια από τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας. Κάθε Δευτέρα στον χώρο της “Μπουκαδούρας” προβάλλονται διάφορα ντοκιμαντέρ.

afieroma-sti-boukadoura-5

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι στον χωρό φιλοξενούνται ειδικές, όπως παιδικές, εκδηλώσεις αλλά και εκθέσεις και διάφορες άλλες δράσεις, οι οποίες γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννόησης. Επίσης, το περιβάλλον της “Μπουκαδούρας” να σημειωθεί ότι είναι φιλικό για τα ζώα.

afieroma-sti-boukadoura-2

afieroma-sti-boukadoura-1

afieroma-sti-boukadoura-4afieroma-sti-boukadoura-12

afieroma-sti-boukadoura-18

Δείτε περισσότερα για τη “Μπουκαδούρα” >

Ελλαδικό