Ένα νέο πολυφαγείο… “Υπεράνω” κάθε γευστικής προσδοκίας βρισκέται εδώ και λίγο καιρό στο κέντρο της Καλαμάτας και “ήρθε” για να ικανοποιήσει όλα τα γευστικά γούστα.

ena-neo-polifagio-iperano-kathe-gefstikis-prosdokias-stin-poli-4

Για τους καλοφαγάδες που γνωρίζουν ήδη από ένα καλά ενημερωμένο μενού, το “Υπεράνω” είναι άλλη μία εναλλακτική, αυτήν τη φορά στο κέντρο της Καλαμάτας, αφού το κατάστημα “Υπεράνω” στην παραλία της πόλης έχει διαγράψει ήδη 30 χρόνια πορείας.

ena-neo-polifagio-iperano-kathe-gefstikis-prosdokias-stin-poli-10

Το μενού τα έχει όλα. Και όταν λέμε “όλα”, κυριολεκτούμε. Στο πολυφαγείο “Υπεράνω” μπορείτε να βρείτε από ψαρικά και θαλασσινά μέχρι φρέσκο χειροποίητο γύρο και από πίτσα και μακαρονάδες μέχρι κρεατικά, ψητά, και τηγανιές.

Εκλεκτοί σπιτικοί μεζέδες, πολλές ψαγμένες, χειροποίητες συνταγές, αλλά και οι “γνωστές” σε όλους μας ποικιλίες σάς περιμένουν για να τα απολαύσετε. Και με τιμές, που σίγουρα θα σας ικανοποιήσουν.

ena-neo-polifagio-iperano-kathe-gefstikis-prosdokias-stin-poli-9

Ένας μεγάλος και άνετος χώρος, με προσεγμένη διακόσμηση, θα φιλοξενήσει την παρέα σας και την οικογένειά σας, καθώς και όσους επιθυμούν να απολαύσουν ένα μενού, που συνδυάζει τις παραδοσιακές συνταγές με γκουρμέ προτάσεις, καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο όλες τις ανάγκες.

ena-neo-polifagio-iperano-kathe-gefstikis-prosdokias-stin-poli-5

Ένα ταξίδι στις αισθήσεις μέσα από τη γεύση σάς περιμένει στη Σιδηροδρομικού Σταθμού 32, συνδυάζοντας την ευχάριστη ατμόσφαιρα, με τη γρήγορη εξυπηρέτηση και καλό φαγητό. Είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 12 το μεσημέρι προσφέροντας πολλές επιλογές, επιλογές από ντόπια υλικά, όλα φτιαγμένα με μεράκι…

ena-neo-polifagio-iperano-kathe-gefstikis-prosdokias-stin-poli-2

Περιηγηθείτε στον χώρο του “Υπεράνω”:

Μετακινηθείτε με τον κέρσορα του ποντικιού σας στον χώρο

ena-neo-polifagio-iperano-kathe-gefstikis-prosdokias-stin-poli-8

Δείτε περισσότερα για το “Υπεράνω” >

Ελλαδικό