Η μεγάλη τραγουδίστρια Ελένη Τσαλιγοπούλου θα βρίσκεται σήμερα στην πόλη μας για μία και μοναδική εμφάνιση! Το κοινό της Καλαμάτας και της ευρύτερης περιφέρειας θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει σε ζωντανό πρόγραμμα παλιές, αλλά και νεότερες επιτυχίες της στο χώρο του “PLEASE DON’T TELL/Electric theatre”  (Ύδρας και Περικλέους) στις 10 το βράδυ.

Λίγα λόγια για την Ελένη Τσαλιγοπούλου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νάουσα Ημαθίας. Η πρώτη μεγάλη της συνεργασία είναι το 1987 με το Γιώργο Νταλάρα και μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με πολλά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως η  Δήμητρα Γαλάνη, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Μελίνα Κανά, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Μανώλης Λιδάκης και πολλοί ακόμα. Ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της είναι τα τραγούδια “Δε μας συγχωρώ”, “Πιάσε με”, “Είναι εντάξει μαζί μου”, “Εγώ σ’ αγάπησα εδώ”.

Ελλαδικό
Η Θάλεια Λαρεντζάκη είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο τμήμα φιλολογίας και ιστορίας. Έχει γράψει για το Kalamata IN άρθρα ποικίλης θεματολογίας.