Τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής σε φύλλα δένδρων της Γεωργίας Ραντέλοβα με τίτλο “μετά μουσικής”  θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 11 / 12 / 2019 και ώρα 19.30 στο καφέ “…στο κύμα” – Ναβαρίνου 167 στην παραλία της Καλαμάτας.


Η έκθεση, η οποία υποστηρίζεται από τον “Πολιτιστικό Αντίλογο” , με την υποστήριξη του Πολιτιστικού Σωματείου για την Τέχνη και την Φύση “ΝΑΡΤΟΥΡΑ”,  θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή στις 19 Ιανουαρίου 2020 και θα λειτουργεί από τις 10.00 έως τις 17.00 κάθε μέρα.

Λίγα λόγια για τη ζωγράφο Γεωργία Ραντέλοβα

Γεννήθηκε το 1955 στη Φιλιππούπολη Βουλγαρίας, κατοικούσε και εργαζόταν στη Φιλιππούπολη και στη Σόφια της Βουλγαρίας. Από το 2010 κατοικεί μόνιμα στην Ελλάδα , αρχικά στη Μήλο και τώρα στην Αθήνα. Όπως λέει η ίδια αισθάνεται και Ελληνίδα. Σπούδασε, σε Ωδείο, “Φωνητική Παιδαγωγική” με ειδικότητα “Διευθύντρια Χορωδίας”. Με τη ζωγραφική ασχολείται από μικρή. Ως εικαστικός καλλιτέχνης έχει συμμετάσχει και εξακολουθεί να συμμετέχει σε διάφορες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, όπως εκθέσεις και φιλανθρωπικά μπαζάρ, στη Βουλγαρία και στην Ελλάδα.

.

Μεσσηνία χωρίς αδέσποτα