Η Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης “Θάλπος Καλαμάτας” ανακοινώνει τη διεξαγωγή κύκλου δράσεων για την ψυχική υγεία της γυναίκας στην σύγχρονη εποχή, συνδιοργανώνοντας με τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας την εκδήλωση με τίτλο “Cinema Night-Women’s mental health matters”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019 και ώρα 21:30 στο Καφέ Σινέ (Δυτική Παραλία Καλαμάτας) με ελεύθερη είσοδο.

Θα πραγματοποιηθεί προβολή της κινηματογραφικής ταινίας “The Hours (2002)” του Stephen Daldry βασισμένη στο βραβευμένο με Πούλιτζερ ομώνυμο μυθιστόρημα του Michael Cunningham.

Στην σύγχρονη εποχή των social media, που το φαίνεσθαι αρκεί για να χαρακτηριστεί μία γυναίκα, η εκδήλωση αυτή στοχεύει στο να έρθει στο προσκήνιο η ψυχοσύνθεση της γυναίκας και οι διαχρονικοί της ρόλοι που καλείται να φέρει εις πέρας, ευαισθητοποιώντας το κοινό ανεξαρτήτως φύλου για τη σημαντικότητα της καλής ψυχικής υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κυρία Ε. Τσικρικού, ψυχολόγο της Μονάδας Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης “Θάλπος Καλαμάτας” στο 27210-84097 ή μέσω email στο etsikrikou@thalpos.org.gr.

Elladiko