Χιλιάδες Καλαματιανών και επισκεπτών κατέκλυσαν την παραλιακή ζώνη της πόλης, στην 3η Γαλάζια Νύχτα Καλαμάτας! Πρόκειται για μιαν εκδήλωση που καθιερώθηκε πλέον ως θεσμός, η οποία σηματοδοτεί την έναρξη της θερινής περιόδου, συμβάλλοντας στην προβολή της περιοχής μας, την ανάδειξη του παραλιακού μετώπου της πόλης, καθώς και την τόνωση της κίνησης στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της παραλίας.

Η 3η Γαλάζια Νύχτα ήταν μια βραδιά αναψυχής, χαλάρωσης, δροσιάς με νυχτερινό μπάνιο, γεμάτη μουσική, χορό, τραγούδι, κεράσματα, κέφι και χαμόγελα.

Επίκεντρο της διασκέδασης υπήρξε ο χώρος που εκτείνεται σε όλο το μήκος της παραλιακής οδού Ναυαρίνου έως και τη Μικρή Μαντίνεια, όπου ραδιοφωνικοί σταθμοί της πόλης και  σχολές χορού με πολλούς χορευτές χάρισαν στους επισκέπτες μια ξεχωριστή βραδιά, με μουσική και πολλές εκπλήξεις.

Ο Δήμος Καλαμάτας, σε 4 κεντρικά σημεία της ακτογραμμής, είχε προετοιμάσει αντίστοιχες εκδηλώσεις, ενώ όλα σχεδόν τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος της περιοχής είχαν οργανώσει παράλληλες δραστηριότητες.

Δείτε ορισμένες εικόνες από τη βραδιά:

Ελλαδικό
Ο Παύλος Παύλου είναι απόφοιτος του Πολιτικού τμήματος της Νομικής Αθηνών, με επιπλέον σπουδές στον Τουρισμό. είναι εμπνευστής του Kalamata IN και γράφει άρθρα ποικίλης θεματολογίας.