Είσαι σε άδεια την περίοδο των εορτών και δε ξέρεις τι να κάνεις για να περάσεις καλά ξεφεύγοντας από τις καθημερινές υποχρεώσεις; Σου έχουμε τη λύση! Ακόμα κι αν δεν έχεις χρήματα για ταξίδι σε χριστουγεννιάτικο προορισμό, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις αυτή την περίοδο στην Καλαμάτα.

Συναντήσεις με συγγενείς και φίλους

Είναι το διάστημα που μπορείς να κανονίσεις να τα «πεις» με όλους εκείνους τους φίλους και γνωστούς που θέλεις πραγματικά να δεις, αλλά ποτέ δεν κανονίζεις γιατί τρέχετε από το πρωί έως το βράδυ με δουλειές. Αφιέρωσε ένα βράδυ κάνοντας βόλτα στο Ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας πίνοντας το ποτό σας στην πλατεία των Παπλωματάδικων.

Νιώσε για λίγο τουρίστας στην ίδια σου την πόλη

Μπορεί να μένεις μια ζωή στην Καλαμάτα, ωστόσο υπάρχουν αξιοθέατα που σίγουρα αξίζει να τα επισκεφτείς πάνω από μια φορά στη ζωή σου! Από το Κάστρο της πόλης έως τους Μύλους στο λιμάνι και από τη Μάνα Ελιά έως το Στρατιωτικό Μουσείο Καλαμάτας, σίγουρα θα παρατηρήσεις νέα πράγματα για την πόλη σου που θα σε κάνουν να τη δεις με άλλο ματι!

Γυμνάσου

Εντάξει, είναι ωραίο να χαλαρώνεις στον καναπέ που δεν σε βλέπει τις καθημερινές μέρες, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να βγάλεις ρίζες εκεί. Πήγαινε για τρέξιμο στο πάρκο, για ένα γρήγορο περπάτημα στο Χιλιόμετρο, κάνε ποδήλατο ή αν είσαι πιο τολμηρός πήγαινε για μπάνιο!

Για να δεις τι άλλο “παίζει” κάθε μέρα στην Καλαμάτα, από parties, θεατρικές παραστάσεις, cinema και εκδηλώσεις ρίξε μια ματιά στη σελίδα Τι παίζει σήμερα στην Καλαμάτα!

Ελλαδικό