Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε πει ότι η Καλαμάτα είναι μια πόλη στην οποία οι εκδηλώσεις και οι πολιτιστικές και μη δράσεις ποικίλουν και είναι σχεδόν σε καθημερινή βάση… Δεν θα μπορούσαν, βέβαια, ανάμεσα σε όλες τις δραστηριότητες καλλιτεχνικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος που προσφέρει η πόλη μας, να λείπουν και οι αθλητικού και εναλλακτικού τύπου.

Ιππασία, beach volley, paintball, δωμάτια απόδρασης, μηχανοκίνητος αθλητισμός (καρτ), αλεξίπτωτο παρά πέντε, αλλά, επίσης, ορειβασία και πολλές άλλες τόσο εναλλακτικές όσο όχι και τόσο, μπορεί να βρει ο κάτοικος και ο επισκέπτης της στην Καλαμάτα.

Ας δούμε, λοιπόν, αναλυτικά τις επιλογές μας και ας ετοιμαστούμε για ένα συναρπαστικό και… δραστήριο Καλοκαίρι. 

Paintwar Arena Kalamata

Το Paintball (χρωματοσφαίριση) είναι ένα ομαδικό άθλημα, το οποίο έχει πλέον αναγνωριστεί ως ένα από τα πιο συναρπαστικά. Στην Καλαμάτα εδώ και κάποιο διάστημα μπορείτε να βρείτε τον χώρο αυτό ούτως ώστε να παίξετε το συγκεκριμένο άθλημα.

paintball-kalamata-4

Δείτε περισσότερα για το Paintwar Arena Kalamata>

Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας

Στην Καλαμάτα, σε μια έκταση 20 στρεμμάτων στην περιοχή του Κορδία στη Δυτική Παραλία λειτουργεί ο Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας και η Ακαδημία Ιππασίας του υπό τη διεύθυνση του Νικόλαου Δρούγα

ippikos-omilos -14

Δείτε περισσότερα για τον Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας >

Beach Volley Kalamata (KBV)

Σε έναν χώρο που θυμίζει εξωτικό μέρος, θα βρείτε το Beach Volley Καλαμάτας, στο οποίο μπορείτε να βρεθείτε από τις 9:00 το πρωί μέχρι το βράδυ. Η άμμος ολυμπιακών προδιαγραφών που δεν λερώνει και δεν καίει, σίγουρα θα σας ενθουσιάσει και θα σας κάνει να απολαύσετε το αγαπημένο σας άθλημα.

beach-volley-kalamata-1

Δείτε περισσότερα για το Beach Volley Kalamata (KBV)>

Great Escape Καλαμάτας

Στη στοά Βαρβουτσή, στον πεζόδρομο Αριστομένους στην Καλαμάτα, εδώ και λίγο διάστημα βρίσκεται το Great Escape… ένα ζωντανό παιχνίδι απόδρασης, το οποίο σε ταξιδεύει ενώ ταυτόχρονα δοκιμάζει τις ικανότητες αντίληψης ενός ατόμου, όντας παράλληλα μέλος μιας ομάδας.

great-escape-kalamata-5

Δείτε περισσότερα για το Great Escape Καλαμάτας>

Αλεξίπτωτο πλαγιάς

Φορώντας τον απαραίτητο εξοπλισμό, πάντα υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτή σου, θαυμάζοντας το γαλάζιο του Μεσσηνιακού Κόλπου και την εντυπωσιακή πανοραμική θέα της Καλαμάτας από το ορμητήριο του ανεμοπτερισμού, περιμένεις μια ριπή αέρα να σηκώσει το αλεξίπτωτό σου. Τότε, τρέχεις δίνοντάς του ώθηση και πριν το καταλάβεις έχεις αφήσει τη γη κάτω από τα πόδια σου και πετάς στον αέρα!

epiloges-para-pente-kalamata

Δείτε περισσότερα για το Αλεξίπτωτο πλαγιάς> 

Πίστα kart Καλαμάτας “San Nikolas”

Η Καλαμάτα έχει τη δική της πίστα καρτ, η οποία βρίσκεται στην περιοχή της Δυτικής παραλίας λίγο έξω από την πόλη. Μπορείτε να βρεθείτε στον συγκεκριμένο χώρο καθόλη τη διάρκεια του χρόνου και να δοκιμάσετε την αδρεναλίνη σας και τις δυνατότητες σας στην οδήγηση.

pista-kart-kalamata

Δείτε περισσότερα για το San Nikolas πίστα kart > 

 

Ελλαδικό