Ο οίκος Dior με ένα ατμοσφαιρικό show παρουσίασε τη συλλογή του Dior Cruise Collection 2022 χθες το απόγευμα (17-6-21) στο Καλλιμάρμαρο τιμώντας τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Το show ήταν άκρως καθηλωτικό και μάγεψε τόσο το κοινό της Αθήνας όσο και τους εκατομμύρια θεατές που το παρακολούθησε ανά τον κόσμο.

Εντυπωσιακές φλόγες άναψαν κατά μήκος του ειδικά διαμορφωμένου catwalk και η μουσική από την Συμφωνική ορχήστρα εγχόρδων πλαισίωνε καθ’όλη τη διάρκεια αυτήν την επιβλητική ατμόσφαιρα.

Στο show  πρωταγωνιστές ήταν οι χιτώνες με την αιθέρια κίνηση που έγιναν πηγή έμπνευσης για τη Maria Grazia Chiuri Creative Director του οίκου, τα ζωηρά prints σε λευκό και μπλε , οι sportswear αναφορές  στους Ολυμπιακούς αγώνες με τα chunky Nike αθλητικά, που έδεσαν με το Grecian chic, τα τολμηρά metallics και οι αναφορές στον αρχαιοελληνικό πολιτισμό που αποτυπώθηκαν στα looks του Dior.

Ο οίκος θέλησε να συνδυάσει την πολιτιστική μας κληρονομιά με τη σύγχρονη εποχή μέσα στο εμβληματικό Παναθηναϊκό Στάδιο δημιουργώντας μια συλλογή η οποία επιτρέπει στο σώμα ελευθερία κινήσεων χωρίς περιορισμούς, αναφορικά με την επανάσταση ένας συνδυασμός της ελευθερίας τους σώματος και τους πνεύματος.

Ελλαδικό
Μαρία Χρυσαΐδη
Η Μαρία Χρυσαϊδη αγαπά τη μόδα και το στυλ! Οι πρώτες της σπουδές ήταν στη Φιλοσ/κή στο τμήμα Φ.Π.Ψ., ο χώρος της μόδας όμως ήταν αυτός που την κέρδισε. Σκοπός της από τη στήλη "Style My Day" είναι να γνωρίσουμε τη μόδα και το στυλ και να εμπνευστούμε!